Antena 3 CNN Timp liber Turism Mic dejun la Vatican sau shopping autentic într-un bazar marocan?

Mic dejun la Vatican sau shopping autentic într-un bazar marocan?

Mic dejun la Vatican sau shopping autentic într-un bazar marocan?
Sursa foto: Foto: Travelmood.ro
17 Apr 2018   •   10:00

Experiențele de călatorie nu au varstă. Iar în secolul 21 există activități memorabile la care au acces toți cei care îsi doresc amintiri speciale și care trăiesc aceste experiențe la care aveau acces odinioară doar the very few.

Dacă mergeți la Roma, puteți lua micul dejun la Vatican și apoi să vizitați diverse obiective, precum grădinile sau partea de muzeu dimineața devreme, înainte de deschiderea pentru publicul larg.

În Vietnam, puteți lua o cină autentică împreună cu o gazdă locală și cu familia acesteia și sa învățați cum sa gătiți anumite preparate culinare specifice.

În Marrakech, mergeți la cumpărături cu un marocan localnic al orașului faimos pentru culori și arome. Veți învăța să negociați cele mai bune prețuri, în cele mai ascunse cotloane ale souk-urilor.

Descoperiți mai multe experiențe de călătorie și despre cum puteți avea acces la ele la prețuri democratice, pe www.travelmood.ro, care a gândit 7 mood-uri de a călători. E și un exercițiu simpatic pentru voi: așa veti afla ce fel de călători sunteți: activi, aventurieri, escapiști, exploratori, relaxați, romantici sau vă regăsiți în toate cele 6 travel moods.

Învărtiți globul și opriți-l cu un mood.

@TravelMood.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close