Antena 3 CNN Timp liber Turism Noutate în turism: Paște în Deltă, plătește 1 și merg 2!

Noutate în turism: Paște în Deltă, plătește 1 și merg 2!

Noutate în turism: Paște în Deltă, plătește 1 și merg 2!
12 Apr 2016   •   16:58
Delta Dunării este adevărata perlă sălbatică a României, îngemănare de pământ și apă pe care o poți descoperi în mini-vacanța pascală prin cel mai nou program Paște în Deltă pentru toți românii de la numai 799 lei/ 2 persoane! Profită de oferta specială plătește 1 merg 2 și bucură-te de peisajele unice, spectacolul păsărilor și bunătățile tradiționale lipovenești din pește!

În cadrul acestui pachet sunt incluse următoarele servicii: 5 zile de cazare cu mic dejun sau alte mese, cina festivă de Paste, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscină și la spațiul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului, de la numai 799 lei/ 2 persoane. 

Un sejur în Delta Dunării fără o vizită la pădurea Letea este incomplet, așa că nu ar trebui să-ți refuzi plăcerea de a admira caii sălbatici, păsările rare sau lianele încolăcite de trunchiurile copacilor. Letea, arie protejată încă din anul 1938, este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și totodată singura pădure de stejar din lume care s-a dezvoltat pe un grind maritim.

Cazare Delta Dunării

Pentru a te bucura aceste minuni ale naturii, Gulliver Delta Resort 3* vine în sprijinul tău cu toate facilităţile de care ai nevoie, amplasat într-un splendid cadru natural din localitatea Uzlina. De asemenea, în cadrul hotelului se organizează excursii opționale prin care vei putea explora minunata Delta Dunării.

 

de Mădălina Isar

PASTE IN DELTA PENTRU TOTI ROMANII

Oferta speciala plateste 1 si merg 2

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 799 lei/ 2 persoane, 5 zile de cazare cu mic dejun + masa festiva in noaptea de Inviere, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina si la spatiul de joaca pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected].

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close