Antena 3 CNN Timp liber Turism Nu ai fi banuit niciodata ce ai sa gasesti in Tunisia!

Nu ai fi banuit niciodata ce ai sa gasesti in Tunisia!

Nu ai fi banuit niciodata ce ai sa gasesti in Tunisia!
24 Iul 2014   •   15:35
Majoritatea turistilor care isi planifica vacantele in Tunisia sunt constienti de potentialul acestei tari din Africa de Nord , in timp ce alti calatori nu prea stiu la ce sa se astepte cand pasesc pe taramul auriu.

La ce sa te astepti cand ajungi in Tunisia

Chiar daca este o tara cu religie musulmana in Tunisia regulile nu sunt aplicate atat de drastic ca in alte locuri. Faptul ca traditiile sunt pastrate cu atat de multa dragoste si transmise din generatii in generatii iti demonstreaza ca aceasta tara este un loc primitor in care iubirea si ordinea sunt cuvintele care o definesc cel mai bine.

Este bine sa stii ca in Tunisia turistii nu au voie sa intre in anumite moschei daca nu sunt musulmani, iar in altele au acces doar in curtea interioara, de asemenea, nimanui nu ii este permis sa intre incaltat in lacasurile sfinte.

Daca ai crezut ca Razboiul Stelelor a fost filmat ,,pe luna” de fapt te-ai inselat. Tunisia a servit drept platouri de filmare, iar casele ciudate ascunse in subteran erau de fapt cele din vestita localitate Matmata.

Castelele de nisip chiar exista!

In Tunisia vei gasi si castele construite din nisip, si nu, nu le vei intalni in mijlocul desertului Sahara sau intr-un oras oaza, cum poate iti imaginai ci le vei gasi in asezarea Medenine ce se afla aproape de capitala Tunis. Kasarurile, asa cum sunt numite aceste constructii serveau pe timpuri drept locuinte, iar astazi sunt folosite ca depozite de cereale.

Vei gasi aici si un port incantator in care principala ocupatie a localnicilor este pescuitul de bureti. Ajim este principalul port al Tunisiei asa ca daca iubesti calatoriile cu bacul iti recomandam sa descoperi acest loc.

Madalina Isar

Sejur Tunisia

Hotel Soviva 4* - de la 389 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu all inclusive, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro ), +40 264 504 080

 

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close