Antena 3 CNN Timp liber Turism O noapte speciala cu cei dragi intr-o destinatie de top

O noapte speciala cu cei dragi intr-o destinatie de top

O noapte speciala cu cei dragi  intr-o destinatie de top
30 Sep 2014   •   11:52
Petrece noaptea dintre ani alaturi de cei dragi in cel mai populat oras din Emiratele Arabe Unite si te vei intoarce acasa schimbat, incarcat cu atata bucurie si energie, ca vei vrea sa te intorci oricand acolo.

Surprize pentru toate gusturile


Revelionul in Dubai va fi o experienta deosebita chiar si daca o petreci doar intr-un restaurant, unde distractia este la locul ei, iar artificiile de la miezul noptii nu lipsesc. Nici spectacolele pe plaja nu sunt de evitat, unde, intr-o atmosfera ceva mai intima, te poti distra alaturi de localnici si artisti internationali.

Pentru a avea totusi parte de cea mai frumoasa experienta de Revelion iti recomandam sa mergi in centrul orasului, in apropiere de Burj Khalifa, cea mai inalta cladire de pe planeta, de unde va fi eliberat focul de artificii care se doreste si mai impresionant decat anul trecut, cand a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare spectacol pirotehnic din lume.

Unde ne mai distram


In noaptea de Revelion vei descoperi elemente ale Arabiei traditionale, imbinate cu modernismul care caracterizeaza orasul, insa pentru a explora mai mult aceasta zona de traditii si obiceiuri, iti recomandam ca in restul zilelor din sejurul in Dubai sa explorezi orasul la pas si sa asculti povestile fericitilor localnici.

Gold Souk, o piata traditionala pozitionata in inima cartierului de afaceri din Dubai, Deira, este paradisul femeilor pasionate de bijuterii si, de ce nu, si al barbatilor care vor gasi cu siguranta ceva care sa le placa printre sutele de tarabe care vand aur in toate formele sale, de la lingouri pana la bijuterii.

 

Geanina Ichim

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Five Continents Casselles Ghantoot 4*- de la 595 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close