Antena 3 CNN Timp liber Turism Paradisul din Insula Kos, locul unei vacanţe ideale în Grecia. Care sunt principalele atracții pentru turiști

Paradisul din Insula Kos, locul unei vacanţe ideale în Grecia. Care sunt principalele atracții pentru turiști

Insula Kos se numără printre cele mai frumoase locuri ale Greciei, datorită plajelor sale cu nisip fin și peisajelor de vis.

Paradisul din Insula Kos, locul unei vacanţe ideale în Grecia. Care sunt principalele atracții pentru turiști
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2023   •   12:58

Plajele din Insula Kos îi întâmpină pe turiști cu nisip fin, peisaje fermecătoare, restaurante, magazine și spații de cazare dispuse panoramic pe coastă.

Prețul unui șezlong pornește de la trei euro, iar tavernele și restaurantele îi așteaptă pe turiști cu preparate delicioase.

Cei care vor să-și petreacă vacanța aici pot alege să se cazeze în orașul principal al insulei, "Kos Town", sau pot opta pentru stațiuni mai retrase.

Hotelurile din Kos pun la dispoziție și numeroase locuri de joacă pentru copii, fiind un serviciu ideal pentru părinți.

Citește și: Ce a primit o turistă după ce a comandat un frappe de la un bar din Mamaia Nord. Românii, tot mai nemulțumiți de serviciile de pe litoral

Indiferent dacă aleg să se cazeze la hotel sau într-o stațiune retrasă, turiștii pot fi siguri că vor avea parte de o atmosferă de vis, într-unul dintre cele mai fumoase locuri ale Greciei.

×
Subiecte în articol: Insula Kos Grecia vacanţă
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close