Antena 3 CNN Timp liber Turism Participa la un eveniment grandios demn de Cartea Recordurilor!

Participa la un eveniment grandios demn de Cartea Recordurilor!

Participa la un eveniment grandios demn de Cartea Recordurilor!
16 Oct 2014   •   15:01
Anul acesta se anunta un revelion “exploziv” la propriu, in orasul plin de opulenta si grandoare “invelit” cu o mantie de stralucire, al Emiratelor Arabe Unite, Dubai.

Revelion in orasul opulentei

Cum ar fi sa te numeri printre cei mai norocosi oameni si sa iti petreci un sejur de revelion magic, sa fii martorul unui adevarat show incendiar de luminite, explozii si culoare de mare anvergura, care te va cuceri pe loc…

Cunoscut ca fiind “orasul adus din viitor”, sau “centrul lumii al opulentei”, Dubai se mandreste cu o multime de obiective turistice fascinante, iar faptul ca aproape in fiecare an mai bifeaza inca un recor il face si mai apreciat in lume. Tocmai de aceea, anul acesta, de revelion arabii isi propun sa mai intre inca o data in Cartea Recordurilor cu un revelion pe cinste, mai ceva decat a fost cel de anul trecut, cand au bifat cel mai mare foc de artificii din lume.

Incearca plimbarile cu Abra

Iar surprizele nu se opresc aici, pentru ca in Dubai vei gasi zeci de obiective care te vor cuceri, incepand cu emblema orasului- Burj Al Arab, Moscheea Jumeirah cunoscuta pentru cele doua minarete gemene dar si pentru faptul ca este cel mai fotografiat obiectiv turistic din oras, dar si incredibilul district portuar Dubai Marina care si acesta se mandreste cu o multime de atractii.

Daca iti plac promenadele, iti recomandam sa te recreezi la o plimbare cu Abra- barcile traditionale din lemn, spre orasul vechi care iti va dezvalui o parte din istoria magnificului Dubai.

Iti recomandam sa vizitezi si un sit istoric parte din patrimoniul national, Fortul Al Hisn, dar si numeroasele casute traditionale din Sharjah.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai 

Hotel Auris First Central 4*- de la 1060 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Early Booking - taxa de aeroport gratuita pentru 1 persoana din camera dubla - valabil pana la 31.10.2014. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close