Antena 3 CNN Timp liber Turism Pe urmele Dinastiei Romanov!

Pe urmele Dinastiei Romanov!

Pe urmele Dinastiei Romanov!
22 Mai 2014   •   16:59

Fiind cea mai întinsă ţară din lume, considerată una dintre cele două cele mai mari puteri din lume, Rusia este locul încărcat de poveşti şi tradiţii, cu o moştenire culturală şi istorică imensă. Te invităm într-un circuit de excepţie de 7 zile in Rusia , oferit de Bavaria Tour.

Capitala Rusiei, ,,un loc medieval” pe care e musai să îl vezi


Cu siguranţă îţi doreşti să descoperi imensa capitală a Rusiei, Moscova care încântă numeroşi turişti din toate colţurile lumii, nu numai datorită poveştilor medievale ci şi prin frumuseţea clădirilor istorice şi a multor alte atracţii. Vei reuşi să vizitezi fosta reşedinţă  a ţarilor Rusiei, Kremlin-ul, un loc fortificat în care vei găsi şi atât catedrale cât şi palate somptuoase care te vor lăsa mască. Fotografiază cele mai vechi construcţii de aici, şi anume, Palatul Fatetelor,  cu tronurile sale imperiale unice în lume, dar şi Palatul Terem care sunt unite de Marele Palat al Kremlin-ului. Vei vizita galerii ruseşti, muzee şi foarte multe colecţii de picturi, şi multe alte opere artistice.

Un loc ce seamănă cu Veneţia!


Vei fi captivat de frumoasele canale navigabile, asemănătoare celor din Veneţia, care se află în Sankt Petersburg, de clădirile monumentale, străzile largi medievale construite într-un stil unic, elegant, dar şi de clădirile în stil rococo de aici. Vei merge pe urmele dinastiei Romanov, unde vei putea admira multe locuri istorice, cum ar fi monumentul lui Lomonosov, Palatul de iarnă, piaţa Senatului împreună cu cladirea Senatului şi a Sinodului, dar şi simbolul oraşului Catedrala St. Isaac, ce deţine un uriaş dom aurit, ce măsoară aproximativ  101 metri înălţime.

Vei face scurte plimbări şi către Versailles-ul Rusiei, mai exact vei vizita Palatul şi Grădinile Peterhof, unde te vei putea relaxa în voie, în timp ce admiri încântătoarele peisaje care îţi vor lua ochii. Şi asta nu e tot!

O vizită către Satul Regal, Tarskoe Selo, astfel numit în trecutul său glorios, oraşul Puskin va fi cireaşa de pe tort. Vei fi încântat de reşedinţa de vară a ţarilor Rusiei, de complexul arhitectonic Pavlovsk dar şi de multe alte construcţii rafinate împodobite cu eleganţă.

Madalina Isar


Circuit 2014 Moscova, Sankt Petersburg, 7 zile cu avionul 

Oferta circuit: de la 839 euro/persoană ,transport cu avionul, 6 nopti de cazare la hoteluri de 4*, cu mic dejun, ghid din partea agentiei, bonus: tururile de oras si biletele de intrare la muzee. Detalii pe www.sejur-circuit.ro  , call center 021.310.75.11

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close