Antena 3 CNN Timp liber Turism Pesteri cu ape turcoaz in care trebuie sa inoti!

Pesteri cu ape turcoaz in care trebuie sa inoti!

Pesteri cu ape turcoaz in care trebuie sa inoti!
14 Mai 2014   •   16:18

Te pasioneaza marea, sporturile nautice si in general tot ce tine de lumea subacvatica? Atunci te invitam intr-una din cele mai frumoase zone din Europa pentru scufundari, insula Comino din arhipelagul maltez, cunoscuta pentru pesterile sale spectaculoase.

In plus, cei care abia descopera aceasta pasiune au la dispozitie si niveluri pentru incepatori, unde se pot bucura de apele bogate ale Marii Mediterane.  

Pestera Santa Marija Caves

Cunoscatorii lumii subacvatice spun ca pesterile Santa Marija din Comino se numara printre cele mai fascinante din lume. Scafandrii se pot aventura prin cele zece grote, fiecare dintre ele cu propriile atractii deosebite.

Interconectarea dintre ele face ca timpul petrecut aici sa fie unul special deoarece odata ce treci de tunelurile uriase de sub apa ajungi in spatii deschise, intre pesteri, unde razele soarelui patrund marea cristalina.

Bancuri de pestisori vor trece pe langa tine in cautare de ceva de mancare, asa ca daca o sa ai la tine cateva firimituri de paine vei deveni prietenul lor cel mai bun. De asemenea, si alte specii cunoscute pot fi admirate aici, cum ar fi caracatite, crabi, languste sau creveti.  

Pestera Alex Cave

Plajele cu nisip alb scaldate de apele turcoaz din Crystal Lagoon sunt doar inceputul aventurii tale. Adancimile marii asteapta sa fie explorate, iar pestera Alex este locul ideal pentru aceasta. Cu o lungime de 40 de m si in forma de “L”, scufundarile aici te vor surprinde prin multitudinea de plante si vietati subacvatice, multicolore si jucause.

Early Booking Malta 

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

 

Geanina Ichim

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close