Antena 3 CNN Timp liber Turism Ponturi pentru o zi perfecta in Malta

Ponturi pentru o zi perfecta in Malta

 Ponturi pentru o zi perfecta in Malta
07 Apr 2014   •   23:25

Plimbari sub clar de luna prin micute poienite, sunetul valurilor care se sparg de plajele stancoase, miros mangaietor de flori salbatice sau o parada la care participa mii de oameni?

 

 

Descopera locurile salbatice

Simplele plimbari sunt ca aurul pentru turistii care vor sa descopere locurile unde nu poti sa ajungi cu masina. Daca si tu te numeri printre cei care vor sa descopere Malta la pas este bine sa te inarmezi cu incaltari potrivite, pentru ca unele zone malteze nu sunt asfaltate (aproximativ o cincime din Malta a fost urbanizata). Ia-ti o crema solara, pentru ca la amiaza soarele straluceste cu putere si, neaparat, apa, pentru ca nu vrei sa ti se faca sete in locurile salbatice unde nu exista nici un magazin. Daca te aventurezi in partile neurbanizate ale Maltei, vei descoperi numeroase plante salbatice si flori cu miros imbietor. Vei putea observa cum traiesc localnicii, care se indeletnicesc cu agricultura si pescuitul.

 

Early booking Malta

 

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close