Antena 3 CNN Timp liber Turism Reacţia unor vloggeri americani care au ajuns pentru prima dată în Bucureşti: "E mai curat și mai frumos decât în Paris"

Reacţia unor vloggeri americani care au ajuns pentru prima dată în Bucureşti: "E mai curat și mai frumos decât în Paris"

Doi vloggeri americani au ajuns pentru prima dată în București și au avut parte de o surpriză de proporții. S-au plimbat cu plăcere prin centrul orașului și s-au bucurat de străzi "mai curate decât în Paris".

Reacţia unor vloggeri americani care au ajuns pentru prima dată în Bucureşti: "E mai curat și mai frumos decât în Paris"
Sursa foto: Captură video Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2023   •   14:28

Bucureștiul începe să atragă tot mai mulți pasionați de turism. Este și cazul a doi vloggeri americani de călătorii, Vernon și Maryana, care au decis să facă o vizită în orașul de pe malurile râului Dâmbovița și au rămas profund impresionați de frumusețea și autenticitatea acestuia.

Într-un vlog recent postat pe canalul lor de YouTube, Vernon și Maryana au împărtășit aventura lor în București. Cei doi au început prin a sublinia atmosfera primitoare și prietenoasă a locuitorilor orașului, care i-a făcut să se simtă ca acasă.

Au fost impresionați de curățenia străzilor și de arhitectura variată a orașului, considerând Bucureștiul mai frumos și mai curat decât Parisul, un reper de frumusețe urbană în Europa.

Citeşte şi: Turist american, surprins de preţurile din România: "Prea scumpe"

Una dintre primele lor opriri a fost la Piața Obor, unde au experimentat autenticitatea felurilor de mâncare tradiționale și au savurat gusturi unice de preparate românești. Vernon și Maryana au degustat faimoșii mici, fiind impresionați de aromele bogate ale bucătăriei românești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De ce spun doi vloggeri americani că Bucureștiul e mai frumos decât capitala Franţei

Următoarea oprire pe lista lor a fost Palatul Parlamentului, o construcție impresionantă care este una dintre cele mai mari clădiri administrative din lume. Cei doi vloggeri au fost uimiți de grandiozitatea și istoria acestui edificiu.

Mânăstirea Stavropoleos a fost următorul punct pe harta lor de explorare. Cu arhitectura sa unică și atmosfera liniștită, mânăstirea a oferit o oază de calm în mijlocul agitației orașului. 

Citeşte şi: Turiști români, la un pas să fie sfâșiați de un urs, pe Transfăgărășan. Și-au dus copiii să își facă poze cu animalul

Bineînțeles, nu a lipsit nici o vizită în Centrul Vechi al Bucureștiului, care a devenit faimos pentru viața sa de noapte vibrantă și pentru străzile sale pietruite pline de cafenele și restaurante. Cei doi au experimentat atmosfera animată și au savurat un cocktail într-unul dintre barurile boeme.

În plus, Vernon și Maryana au fost atrași de mâncarea de stradă din București, degustând clătite, covrigi și alte gustări delicioase în timpul aventurii lor. La un moment dat, cei doi turiști au comparat capitala României cu cea a Franței, iar rezultatul a fost unul extrem de mulțumitor pentru noi. Concluzia: "Bucureștiul este peste Paris".

Citeşte şi: Vârful Pietrei, locul din România care îi atrage ca un magnet pe căutătorii de comori care i-au aflat legenda

"E mai curat decât în Paris"

"E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris.

Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București decât în Paris", spun cei doi americani în videoclip, în timp ce admiră arhitectura unei clădiri din Centru Vechi.

 

×
Subiecte în articol: vloggeri americani București turisti
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close