Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion de poveste pe un taram SF

Revelion de poveste pe un taram SF

Revelion de poveste pe un taram SF
04 Noi 2014   •   13:46
Nu este doar unul dintre cele mai vizitate orase ale lumii si totodata unul dintre locurile cu cele mai multe superlative in Cartea Recordurilor, ci este destinatia ideala numai buna pentru un revelion fabulos. Dubai este orasul celor care iubesc opulenta, luxul, traditiile si cumparaturile.

Noaptea dintre ani pe taramul SF

Privit de departe Dubaiul pare un mic punct in mijlocul desertului auriu care mai ca il inghite in orice clipa, insa emiratul arab s-a dezvoltat dintr-un mic satuc de cautatori de perle in ceea ce este astazi, zona in care se gasesc atat de multe constructii uluitoare incat ai impresia ca te afli pe un taram SF.

 Nimic nu pare sa ne mai mire cand este vorba despre Dubai, fie ca vorbim despre cea mai inalta cladire a lumii, cea mai fabuloasa insula cu forma de palmier, turnuri gemene, resorturi magnifice, sau chiar o partie de schi in mijlocul desertului, ei bine, se pare ca seicii se gandesc serios ca realizeze un oras intr-un oras cu aer conditionat singurul de acest gen din lume, mai exact un mall gigant in care se vor gasi cateva spatii comerciale, cateva strazi, si un complex rezidential.

Pentru romanticii incurabili-Miracle Garden

Si nu mai spunem nimic de proiectul care mai are foarte putin si va fi finalizat, cel mai mare parc de distractii din lume, care va gazdui mai multe zone tematice printre care si cea mai mare si fabuloasa gradina cu flori naturale din lume, Miracle Garden Dubai.

Nici de revelion 2015 Dubai nu se lasa mai prejos si are planuri pentru o petrecere mai spectaculoasa decat cea de anul trecut cand a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare si impresionant foc de artificii, ramane insa o surpriza de moment pe care emiratul o pregateste de zor…

 

Madalina Isar

Revelion Dubai 

Hotel Claridge 3*- de la 680 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close