Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion in “Orasul de Aur” al Europei

Revelion in “Orasul de Aur” al Europei

Revelion in “Orasul de Aur” al Europei
13 Noi 2014   •   07:50
Daca in urma cu cativa zeci de ani Praga era inca un mister printre calatorii din Europa, astazi capitala Cehiei este una dintre cele mai populare destinatii de pe continent.

Vei descoperi o asezare cu o istorie fascinanta transpusa in cladirile superbe ridicate in stil gotic, baroc, renascentist si Art Nouveau, zeci de palate si biserici, precum si numeroase spatii verzi, parcuri si piete.

Revelion de poveste in Praga

Apogeul festivitatilor de iarna are loc in noaptea de Anul Nou, cand atmosfera este si mai incarcata decat de obicei, restaurantele, barurile si cluburile sunt pline ochi cu localnici si turisti deopotriva, insa poti opta si pentru o croaziera fluviala romantica, de unde poti admira cel mai bine artificiile.

Praga este o destinatie extrem de populara inclusiv de Revelion, mai ales ca ideile de activitati sunt potrivite oricarei categorii de varsta si oricarui gust.

La miezul noptii, grupuri de oameni se indreapta in mai multe zone ale orasului pentru a se bucura de spectacolul de lumini. Cele mai importante optiuni pentru acestia sunt locurile din preajma raului Vltava, cum ar fi Podul Carol, si pietele principale, Piata Orasului Vechi sau Piata Wenceslas.

Descopera simbolurile capitalei Cehiei

Profita de acest sejur deosebit in Praga si exploreaza-i stradutele pentru a-i afla secretele nebanuite, precum si cele mai importante atractii turistice ale sale, simboluri renumite pretutindeni.

Admira Podul Carol, cu o vechime de peste 600 de ani, care face legatura dintre Orasul Vechi si Lesser Town, peste raul Vltava, si turnurile la fiecare dintre capetele podului, si descopera maiestuosul Castel Praga care se inalta deasupra orasului. Acesta gazduieste palatul regal, o catedrala, trei biserici, o basilica, o manastire, grajdurile regale si turnurile de aparare, ca sa nu mai vorbim despre gradinile magnifice.

 

Geanina Ichim

Revelion Praga 

Hotel Clarion Prague 4*- de la 399 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asostenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close