Antena 3 CNN Timp liber Turism Sălbatica Ghajn Tuffieha, secretul bine păstrat al Maltei

Sălbatica Ghajn Tuffieha, secretul bine păstrat al Maltei

Sălbatica Ghajn Tuffieha, secretul bine păstrat al Maltei
31 Mar 2014   •   23:54



Insula Malta oferă o mare varietate de plaje, una mai frumoasă și mai spectaculoasă decât alta. Fie că iubești distracția și aglomerația, îți dorești o vacanță cu sporturi acvatice sau vrei să te relaxezi într-o zonă liniștită, aici le găsești pe toate.

 

 

Plajele din nordul Maltei

 

Dintre stațiunile din partea de nord a insulei Malta, cele mai apreciate sunt Mellieha Bay și Anchor Bay, fiecare dintre ele cu propriile caracteristici și atracții. Anchor Bay este o zonă pitorească, care se laudă cu una dintre cele mai populare plaje, cunoscută mai ales pentru frumoasele ape limpezi turcoaz și peșterilor mari, ideale pentru scufundări, dar și pentru parcul tematic Popeye Village.

Mellieha Bay este recunoscută pentru multitudinea de sporturi acvatice, printre care se numără windsurfing, kite surfing, canotaj sau schi nautic. Populară și populată, ea este împărțită în trei zone din care o poți alege pe cea mai activă, sau pe cea mai liniștită, unde te poți relaxa și bucura de peisaj.

 

Plajele din sud-vestul Maltei

 

În partea de vest a Maltei se găsesc plajele cu nisip fin, de culoare crem, Golden Bay și Ghajn Tuffieha, situate de-a lungul unei zone rurale neamenajate. Prima dintre ele este ideală pentru petreceri la care se adună lume multă și bună. Plaja Ghajn Tuffieha, numită și Riviera, este foarte puțin amenajată, păstrându-și caracteristicile rurale.

 

St. Peter’Pool este un bazin natural special pentru cei care vor să se relaxeze o zi departe de marea de turiști din celelalte stațiuni. Situat în apropiere de orașul pescăresc Marsaxlokk, bazinul oferă plaje bune pentru bronzat, scăldate de ape de un azuriu uimitor, dar și stânci înalte care îi mai taie soarelui din putere.

 

Vizitează insula Malta în sezonul estival și alege-ți stațiunea preferată în funcție de ce îți dorești de la acest concediu, facilități, peisaje, sporturi acvatice și distracție.

 

De Geanina Ichim

 

Early booking Malta

 

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close