Antena 3 CNN Timp liber Turism Ultima fita: Vacanta Eco Friendly in Malta

Ultima fita: Vacanta Eco Friendly in Malta

Ultima fita:  Vacanta Eco Friendly in Malta
07 Mai 2014   •   15:02

Cand nici modernismul nu mai este de ajuns pentru tine, ia-ti lumea in cap si mergi direct in viitor. Alege sa petreci o vacanta Eco Friendly, chiar daca suna putin pretentios, la prima vedere. Deja este varianta preferata de multe vedete de la Hollywood si cum moda se ia  mai repede decat succesul, vedetele si persoanele publice de pe la noi se intrec in a promova actiuni si preferinte culinare care încep cu ,Eco” sau ,,Bio” mai ceva ca starletele de peste Ocean.

Ce este o vacanta Eco Friendly?

Multi spun ca este viitorul turismului. Sa calatoresti responsabil, sa vrei experiente, sa preferi autenticitate in loc de exotic superficial, cu beneficii pentru comunitate si mediu. Oriunde ai alege sa iti petreci vacanta, oamenii sunt gata sa imparta lumea lor cu tine. Sa calatoresti, in orice colt al lumii, ca un localnic...

Inainte de orice, daca ai ales o vacanta Eco Frienfly, atunci trebuie sa stii ca locul in care vei alege sa traiesti aceasta experienta va da tonul distractiei. O vacanta Eco Friendly ideala trebuie sa fie ca prima dragoste: traiesti cele mai curate si autentice sentimente si nu se uita niciodata.  Din acest punct de vedere Malta este in topul destinațiilor preferate. Atuurile Maltei o aseaza din nou la mesele mari ale noilor trenduri in materie de turism.

Descopera care sunt cele mai recomandate locuri Eco Friendly

Fie ca vrei sa inchiriezi o cabana, o vila sau un apartament self-catering sau ca prinzi cea mai buna camera la un hotel de lux, iata care sunt primele 3 locatii din Malta care iti garanteaza o vacanta Eco Friendly:

Grand Hotel Excelsior este unul dintre cele mai importante hoteluri de 5 stele din Malta, situat la intrarea în capitala Valletta, oras care face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Cateva minute de mers pe jos te vor aduce la portile capitalei malteze, un oras plin de cultura, arhitectura nobila si arta de nepretuit.

Fiind situat la malul marii, din camera hotelului poti cuprinde cu ochii privelisti uimitoare catre portul Marsamxett si insula Manole. In plus, pozitia sa strategica, centrala, iti permite acces rapid catre toate zonele din insulele malteze.

Palazzo Capua, un palat vechi de 200 de ani, situat in Silema. Palatul a fost restaurat impecabil si arata exact ca in zilele sale de glorie, cu stralucirea si ambianta de alta data. Aici au loc intalniri exclusiviste, conferinte si nunti cu iz regal.

Hotelul are doar 5 dormitoare, numite fiecare dupa membrii familiei care l-a construit si care a locuit in acest palat. Este un privilegiu sa te odihnesti intr-un asemenea loc.

Indulgence Divine Boutique Self Catering Malta, apartamente Eco Friendly ideale pentru o vacanta romantica in doi.

Incarcate cu o istorie de 450 de ani, excelent renovate, in culori vii si atragatoare, cu spatii deschise pentru relaxare, frumos luminate, terase private pe acoperis, dusuri duble tentante si paturi cu baldachine luxuriante. Te poti relaxa pe canapele albe din piele in camera de zi, admirand fascinantele candelabre de Murno.

 

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92 

 

Carmen Stefan

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close