Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanţă de cinci stele în Antalya

Vacanţă de cinci stele în Antalya

Vacanţă de cinci stele în Antalya
03 Mar 2017   •   14:23
Superba staţiune Lara, situată la o distanţă de doar 12 km de Antalya, este considerată un fel de ”Las Vegas al Turciei”, iar pentru o astfel de imagine, vacanţa pe aceste meleaguri nu poate fi decât presărată cu servicii de maximă calitate. Hotelul Club Sera 5*, care a primit distincţia de Best Luxury Hotel trei ani la rând - în 2012, 2013 şi 2014 - te aşteaptă să petreci în Turcia o vacanţă cum nici în poveşti nu ai pomenit, unde opulenţa otomană se îmbie armonios cu servicii moderne de relaxare şi distracţie.

Luxul otoman, accesibil tuturor visătorilor

Club Hotel Sera 5*, renovat complet în urmă cu mai puţin de zece ani în spiritul vechilor palate otomane, este locul care te îndeamnă să îmbrăţişezi luxul la cele mai accesibile preţuri, unde fiecare oaspete se va simţi ca o entitate de rang înalt, în timp ce se bucură de cele mai frumoase privelişti asupra mării sau a munţilor.

Poziţionat excelent printre palmieri, la malul Mării Mediterane, Hotelul Club Sera 5* este locul ideal în care să petreci clipe minunate alături de cei dragi, să te bucuri de serviciile de lux pe care acesta le oferă, să porneşti în aventura descoperirii comorilor turceşti şi unde să te întorci să-ţi recapeţi energia pentru noi provocări. Toate detaliile, extraordinar puse la punct, îţi poartă paşii spre una dintre cele mai spectaculoase vacanţe pe care le poţi petrece în Antalya.

Răsfăţ pentru mici şi mari

De fapt, plaja cu nisip fin a staţiunii Lara, una dintre cele mai lungi din Turcia, este situată la doar câteva secunde de hotel, unde se găseşte şi plaja privată a Club Sera, precum şi o plajă tip lagună special amenajată pentru cei mici. În timp ce părinţii se desfată ca nişte sultani, nici copiii nu sunt ignoraţi, pentru că aceştia pot beneficia, de un baby-sitter care să se ocupe de toate nevoile lor, sau se pot distra la mini-clubul copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, la piscină sau la locul de joacă.

Suprafaţa de aproximativ 40.000 mp a hotelului cuprinde locuri moderne de relaxare care includ opt baruri, inclusiv la piscină şi la plajă şi cinci restaurante, dintre care trei à la carte, centre de fitness, un centru spa, saună, baie turcească, trei piscine exterioare şi una interioară, inclusiv trei tobogane cu apă, unde distracţia şi energia sunt la ordinea zilei.

 

De Geanina Ichim

 Super Ofertă de vacanță - Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la [email protected].

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close