Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta linistita intr-un loc de neuitat!

Vacanta linistita intr-un loc de neuitat!

Vacanta linistita intr-un loc de neuitat!
14 Iun 2014   •   12:37

Daca ai vizitat cel putin o data insula Zakynthos vei afirma ,,sus si tare” ca este un loc linistit departe de orice zgomot perturbator in care sa iti petreci o vacanta de neuitat.

Zakynthos merita parcursa la pas an de an


Prima excursie aici nu o sa iti dezvaluie multe secrete ale insulei, de aceea Zakynthos merita parcursa pas cu pas in fiecare an, pentru a te putea bucura complet de frumoasa insula greceasca.

Pe langa peisajele incantatoare formate din roci imense de culoarea gri deschis si apa marii cristalina in care te poti scufunda fara nici un fel de teama, si plajele cu nisip alb, care te vor vraji pe viata, Zakynthos mai detine si alte locuri minunate cum ar fi :

Orase antice incarcate cu istoria vremurilor demult apuse, sate de pescari in care traditiile se mentin din mosi stramosi, coaste dantelate, porturi doldora de comercianti si orase moderne linistite.

Plimbari cu barcuta

Iti recomandam sa faci o plimbare cu barcutele pe apa verde din portul Vromi, si sa descoperi pesterile ascunse din apropierea sa, Maravelia Caves. Poti sa te relaxezi pe micuta plaja cu nisip pietros din acest loc si sa te balacesti in apele cristaline. Tot aici vei putea admira si un minunat portret in stanca al Zeului Poseidon.

Trebuie sa mergi neaparat si in Alykes pentru ca aici se afla cateva plaje destul de mari si foarte late cu ape calde unde te poti relaxa in voie.

Zakynthos este renumita chiar si pentru multimea de restaurante si taverne unde se servesc preparate din peste si fructe de mare delicioase, dar si preparate traditionale grecesti, asa ca dup a ce iti umpli burtica cu deliciile lor trebuie neaparat sa te lasi purtat de vise pe mare si sa imortalizezi fiecare peisaj care iti iese in cale.

Madalina Isar

Sejur Zakynthos Grecia 

Hotel Bozikis Palace 2* /Laganas- de la 229 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close