Antena 3 CNN Timp liber Turism Varianta mai ieftină pe care românii o pot alege pentru a petrece Revelionul la munte

Varianta mai ieftină pe care românii o pot alege pentru a petrece Revelionul la munte

Perioada Sărbătorilor de Iarnă se apropie cu paşi repezi şi foarte mulţi români sunt în căutarea locului perfect pentru a petrece noaptea de Revelion. Cei mai mulţi caută, pe ultima sută de metri, cazări în staţiunile montane.

Varianta mai ieftină pe care românii o pot alege pentru a petrece Revelionul la munte
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   09:56

Conform agențiilor de turism, este foarte greu de găsit cazare în această perioadă, pentru noaptea de Revelion. 

Pensiunile, pline de Sărbători

Oamenii din turism susţin că cele mai multe dintre pensiunile din staţiunile montane sunt deja rezervate pentru perioada sărbătorilor. Chiar dacă sumele solicitate de proprietari sunt destul de mari, acest lucru nu îi împiedică pe români să petreacă Noaptea dintre ani la munte.

Citește și: Orașul din România care se află în Top 10 orașe cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

”Preţurile pentru închirierea unei cabane este destul de mare. Totodată, în această perioadă este foarte greu să mai găsim cazări disponibile pentru Revelion, majoritatea unităţilor fiind deja închiriate. Românii sunt dispuşi să plătească sume destul de mari pentru câteva nopţi de cazare. Astfel, pentru a închiria o cameră într-o pensiune, pentru trei nopţi, un cuplu poate plăti şi suma de 3.000 de lei", a precizat Bogdan Diaconu, agent de turism, potrivit Adevărul.ro.

Citește și: Zona din România unde temperatura resimțită a ajuns la minus 20 de grade Celsius

Varianta mai ieftină pentru a petrece la munte Noaptea dintre ani

Pentru cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani la munte, există şi câteva variante puţin mai ieftine. Una dintre ele este închirierea unui apartament cu mai multe camere. În Gura Humorului, un astfel de apartament, cu trei camere, poate fi închiriat, pentru patru nopţi, în schimbul sumei de 3.000 de lei. Într-un astfel de apartament este recomandat să fie cazate patru persoane. 

Citește și: Porcii pentru Crăciun, vânduţi pe internet! Specialiştii avertizează: "Pot fi repercursiuni grave asupra sănătăţii"

”Apartamentele noastre au trei camere şi sunt perfecte pentru două cupluri. Pentru perioada Revelionului, avem pachete de patru nopţi în schimbul sumei de 3000 de lei. Astfel, un cuplu va trebui să plătească suma de 1.500 de lei pentru a petrece Revelionul la Gura Humorului. Fără îndoială, vorbim despre tarife mai mici faţă de cele prezentate de proprietarii de pensiuni", a precizat Anca, proprietara mai multor apartamente din Gura Humorului ce pot fi închiriate în regim hotelier, conform sursei citate.

×
Subiecte în articol: revelion munte ieftin
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close