Antena 3 CNN Timp liber Turism Vei fi surprins de frumuseţea pitorească a staţiunii Balcic!

Vei fi surprins de frumuseţea pitorească a staţiunii Balcic!

Vei fi surprins de frumuseţea pitorească a staţiunii Balcic!
11 Aug 2014   •   15:40
Litoralul bulgaresc este frecventat de numerosi romani dar si de foarte multi turisti veniti de peste granite si asta datorita frumusetii pitoresti a resorturilor elegante si a zonelor traditionale si istorice.

Balcic, oraselul situat intr-un golf


Balcic este un mic orasel din Bulgaria situat intr-un golf cu ape cristaline, foarte aproape de statiunea romaneasca Vama Veche, ceea ce face ca acest loc sa fie vizitat de o multime de vamaioti si nu numai. Plajele lungi si inguste ale statiunii sunt curate, iar apele de un albastru intens, cristaline te vor surprinde cu valuri destul de mari, ideale pentru sporturile nautice.

Casele construite pe strazi abrupte pavate cu piatra, bordate cu vegetatie de un verde crud cu locuitori care si-au pastrat traditiile inca de pe vremea tracilor fac din aceasta statiune cel mai pitoresc loc din nordul litoralului bulgaresc.

Atractii turistice in Balcic

Pe langa multele localuri, restaurante si cluburi de noapte Balcic se mandreste cu numeroase atractii turistice importante. Unul dintre cele mai interesante obiective turistice este Castelul Balcic, construit la cererea Reginei Maria servind ca resedinta de vara. Constructia eleganta cu turnulete si vopsita in alb cu o arhitectura tipic bulgareasca si accente puternice in stil gotic, maur dar si bizantin, cu acoperisul vopsit in rosu inchis se incadreaza perfect in cadrul romantic al statiunii.

Castelul este inconjurat de un parc foarte verde, cu multe flori colorate, bancute si statuete care iti vor oferi o priveliste deosebita. Daca iti plac promenadele iti recomandam sa te plimbi prin Gradinile Castelului in care vei putea admira si o multime de colectii de plante, flori si cactusi.

Madalina Isar

Sejur individual Balcic Bulgaria 

Hotel Naslada 3*- de la 109 euro/persoana, transport individual, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica, detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325

 

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close