Antena 3 CNN Timp liber Turism Veste buna de la grupul CoHotels: plateste unul, mananca doi

Veste buna de la grupul CoHotels: plateste unul, mananca doi

Veste buna de la grupul CoHotels: plateste unul, mananca doi
06 Sep 2014   •   10:58
In micuta si cocheta statiune Jupiter, pozitionata la doar 5 km de Mangalia, intre Venus si Neptun, sfarsitul sezonului vine cu oferte deosebite.
Turistii care aleg sa-si petreaca ultima escapada la malul Marii Negre, la Hotelul Jupiter, din cadrul Grupului CoHotels, se vor putea bucura de servicii ireprosabile si de programul “Plateste 1 – Mananca 2”.


O masa delicioasa


La Restaurantul California te asteapta o atmosfera intima si primitoare si servicii pe masura. Cu deschidere catre faleza fragmentata in mici golfulete, fermecatorul local iti ofera un meniu variat, pentru toate gusturile.

Un preparat traditional romanesc sau unul modern, din bucataria internationala, se alatura cel mai bine unui vin rafinat, toate insotite de o servire impecabila, care te vor face sa te simti cu adevarat important.

In plus, in perioada 7 – 14 septembrie poti profita de oferta “Plateste 1 – Mananca 2”, conform careia valoara mesei achizitionate este dublata. Astfel, la fiecare 100 de lei platiti, primesti 200 de lei de consumat.

Distractii pentru cei mari si cei mici

La Hotelul California, in Jupiter, oferta bogata de activitati va face ca aceasta vacanta sa fie una cu adevarat reusita. Asa-zisa “statiune de familie” nu se dezice de renumele sau, astfel ca atat parintii, cat si copiii vor gasi aici bucurii de toate felurile.

Fie ca este vorba de statul pe plaja cu nisip fin, intinsa pe cateva sute de metri, de sporturi nautice variate, parcul de distractii sau clubul copiilor pentru cei mici, fiecare membru al familiei va fi fericit cu cate o activitate distractiva.

 

Geanina Ichim

Litoralul pentru toti Jupiter 

Hotel Delta/California 3*- Tarife incepand cu -199 lei,  6 nopti de cazare, cazare fara mic dejun, intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici.

Plateste 1 - Mananca 2- In perioada 07.09 – 14.09.2014, iti dublam valoarea mesei achizitionate.La fiecare 100 lei platiti, primesti 200 lei de consumat. Detalii pe www.cohotels.ro , Telefon +40 241 73 13 04.

×
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close