Antena 3 CNN Timp liber Turism Zakynthos cea plină de legende, preferata familiilor

Zakynthos cea plină de legende, preferata familiilor

Zakynthos cea plină de legende, preferata familiilor
22 Feb 2016   •   16:47
Soarele arzător, clima blândă şi apele puţin adânci care scaldă plaje întinse cu nisip auriu ce-ţi gâdilă tălpile picioarelor fac din insula Zakynthos una dintre destinaţiile de vacanță preferate de familiile cu copii. În plus, frumuseţile sale naturale te vor lăsa mască încă de la prima vedere, iar cei mici nu se vor mai sătura de bălăceală, fascinaţi de apele calde incredibil de clare.

Entuziasm pentru o vacanţă de poveste

Odată cu apropierea vacanței de vară, cei mici împreună cu părinţii sunt cu gândul la marea aventură care îi aşteaptă. Una dintre cele mai inspirate destinaţii de vacanţă este insula Zakynthos, care promite un sejur pe cinste pentru orice gust sau vârstă. Fiind una dintre cele mai populare şi mai vizitate insule, grecii s-au adaptat la nevoile turiştilor oferindu-le o multitudine de activităţi, zone special amenajate pentru copii şi localuri cu specific tradiţional.

Vei găsi în partea sudică a insulei oferte foarte bune de cazare şi facilităţi pentru un buget accesibil, iar familia să nu ducă lipsă de nimic, sau poţi opta pentru zona de nord, unde turiştii vor avea parte de cazare în vile şi apartamente de lux, unde răsfăţul este la el acasă.

Peisaje idilice şi poveşti pe măsură


Primul pas pe care îl vei pune pe plajele parcă interminabile va fi unul magic, atât pentru adulţii care au vizitat nenumărate alte destinaţii, dar mai ales pentru copii, pe care îi va cuceri de-a dreptul. În plus, aceasta va fi o vacanţă cu adevărat reuşită dacă piticul tău se va întâlni cu ţestoasele Caretta Caretta, o minune a naturii, specie protejată de ecologiştii greci, care îşi depun ouăle pe câteva dintre cele mai frumoase plaje din sudul insulei.

Una dintre cele mai potrivite pentru o astfel de vizită este Plaja Laganas, parte din Parcul Naţional Zante, unde veţi avea parte de o panoramă uluitoare, taverne cu specific tradiţional mediteranean unde vei găsi cele mai gustoase preparate din peşte proaspăt, precum şi nenumărate opţiuni pentru sporturi acvatice, inclusiv pentru începători.

 

de Geanina Ichim

Sejur Zakynthos

Suri Club- Hotel Zante Royal Hotel 4*- de la 398 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inslusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close