Antena 3 CNN Actualitate Accident cu zece mașini, luni dimineața, pe Autostrada București-Pitești. Trafic îngreunat

Accident cu zece mașini, luni dimineața, pe Autostrada București-Pitești. Trafic îngreunat

10 mașini au fost implicate într.un accident, luni dimineața, pe Autostrada București-Pitești, în condițiile unui carosabil alunecos.

Accident cu zece mașini, luni dimineața, pe Autostrada București-Pitești. Trafic îngreunat
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   08:15

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 110, la intrare în Pitești, județul Argeș.

Conform polițiștilor, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos.

În urma accidentului șase persoane au fost rănite, iar patru dintre acestea au fost transportate la spital cu leziuni ușoare. „Nu au fost persoane încarcerate”, a transmis ISU Argeș.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale de intervenție și de acordare a primului ajutor, alături de echipaje ale SAJ Argeș. Traficul rutier este deviat pe la kilometrul 106, intrare în municipiul Pitești, pe sensul de mers către Vâlcea.

Șoferii sunt sfătuiți să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close