Antena 3 CNN Actualitate Amenzi de 15.000 de lei pentru petrecerea cu manele de ziua lui Selly transmisă pe TikTok

Amenzi de 15.000 de lei pentru petrecerea cu manele de ziua lui Selly transmisă pe TikTok

Poliţiştii din Snagov au aplicat amenzi în valoare totală de 15.000 de lei după petrecerea de ziua vloggerului Selly la care au participat zeci de persoane, printre care şi manelişti cunoscuţi precum Tzancă Urganul sau Costel Biju.

Amenzi de 15.000 de lei pentru petrecerea cu manele de ziua lui Selly transmisă pe TikTok
Sursa foto: TikTok
de Alin Tarnovschi    |    28 Feb 2021   •   20:45

În ziua în care a împlinit 20 de ani, Selly a organizat o petrecere uriaşă la care şi-a invitat toţi prietenii, dar şi lăutari celebri pentru a le cânta şi a-i distra, iar întreaga petrecere a fost transmisă pe TikTok de invitaţi, dar şi de sărbătorit.

Cu toate că restricţiile impuse de Guvern din cauza pandemiei de coronavirus interzic astfel de adunări şi petrecere, Selly a trecut peste acest mic obstacol şi şi-a asumat faptul că va fi amendat.

Mai ales că petrecerea nu a fost una restrânsă şi ţinută doar pentru invitaţi, ci una la care au participat peste 20 de persoane şi care a fost văzută de toţi cei care îl urmăresc pe Selly pe TikTok.

Nu a durat foarte mult şi poliţiştii au aflat de petrecerea "ilegală" şi au aplicat amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele: 

La data de 28 februarie a.c.,  polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: Selly
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close