Antena 3 CNN Actualitate Atacul îngrozitor de la cinematograful din Timişoara. Cum se apără agresorul care i-a înjunghiat pe spectatori

Atacul îngrozitor de la cinematograful din Timişoara. Cum se apără agresorul care i-a înjunghiat pe spectatori

Atacul îngrozitor de la cinematograful din Timişoara. Cum se apără agresorul care i-a înjunghiat pe spectatori
Sursa foto: foto- Pixabay
22 Oct 2019   •   09:44

Confruntare sângeroasă într-un cinematograf din Timişoara! Doi tineri au fost înjunghiaţi de un scandalagiu pe care îl rugaseră să facă linişte. Agresorul susţine, însă, că el este victima, iar atacul cu cuţitul a fost legitimă apărare. Cei doi tineri înjunghiati au primit îngrijiri medicale şi sunt în afara oricărui pericol.

Scandalul a început după ce mai mulţi spectatori i-au atras atenţia bărbatului care comenta scenele din filmul difuzat împreună cu un prieten, că vorbeşte prea tare şi îi deranjează.

Oamenii din sală au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD. În urma atacului, cei doi tineri răniţi în vârstă de 19, respectiv 22 de ani au ajuns la spital.

Cel de-al doilea rănit a fost internat la chirugie plastică. Agresorul, imobilizat de poliţişti, a fost transportat la secţie şi audiat de procurori. Bărbatul riscă să fie acuzat de tentativă de omor.

Agresor - "Nu, eu am fost în legitimă apărare, m-au atacat, ei au avut cuţitul. Nu este adevarat nimic, în viaţa mea nu am făcut nicio faptă penală". 

Victimă - A început el să comenteze filmul, atâta tot, şi după a scos cuţitul. M-a lovit la genunchi şi la cot. Şi pe prietenul meu la mână"

Gabriel Pop, medic rezident - "Un pacient în vârstă de 22 de ani a fost prezentat în camera de urgenţă stabil hemodinamic cu două plăgi la nivelul membrului stâng şi la nivelul genunchiului drept". 

Citiţi şi Actorul Raul Andrici, victima atacului sângeros la Cinema City Timişoara. Actorul a fost înjunghiat la proiecția filmului în care juca

×
Subiecte în articol: atac cinematograf Timisoara spectatori
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close