Antena 3 CNN Actualitate Bărbat cu coronavirus, lăsat să plece acasă de două ori de la UPU. Abia a treia oară a fost testat

Bărbat cu coronavirus, lăsat să plece acasă de două ori de la UPU. Abia a treia oară a fost testat

Un dosar penal a fost emis pe numele câtorva medici de la un spital din Piatra Neamț după ce un bărbat care avea simptome de coronavirus nu a fost testat, deși a venit de două ori la camera de gardă. Abia a treia oară a fost testat și confirmat cu COVID-19.

Bărbat cu coronavirus, lăsat să plece acasă de două ori de la UPU. Abia a treia oară a fost testat
Sursa foto: hepta
03 Apr 2020   •   11:49

În afară de toate aceste nereguli, când s-a luat decizia transferului acestuia la Iași, potrivit unor surse locale, bărbatul a fost pus pe o targă și scos afară în maiou, acoperit doar cu o pătură, până a fost preluat de o autospecială.

Potrivit unui comunicat de presă emis de procurorii de pe lângă judecătoria Piatra Neamț, un bărbat de 45 de ani s-a prezentat în ziele de 18 și 20 martie la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Piatra Neamț, prezentând simptome specifice COVID-19, însă acesta nu a fost testat și a fost lăsat să plece acasă.

Pe data de 23 martie, bărbatul a sunat la 112. În urma apelului, o ambulanță l-a transportat la spital unde a fost testat în cele din urmă pentru coronavirus și confirmat pozitiv.

După ce bărbatul a fost găsit pozitiv, a fost din nou transferat la spitalul din Iași, unde este acum internat și tratat pentru coronavirus. 

×
Subiecte în articol: dosar penal medici Piatra Neamț spital
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close