Antena 3 CNN Actualitate Craiova şi Râmnicu Vâlcea, singurele oraşe unde se va organiza târg de Crăciun

Craiova şi Râmnicu Vâlcea, singurele oraşe unde se va organiza târg de Crăciun

Craiova şi Râmnicu Vâlcea sunt singurele oraşe unde se organizează târgul de Crăciun. Declaraţiile oficialilor pe tema organizării târgurilor de Crăciun sunt contradictorii.

Craiova şi Râmnicu Vâlcea, singurele oraşe unde se va organiza târg de Crăciun
de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   20:16

Dacă în anii trecuţi, marele oraşe se întreceau în organizarea celor mai frumoase târguri de Crăciun, anul acesta, doar două au anunţat organizarea unor astfel de evenimente.

Craiova şi Râmnicu Vâlcea au început deja pregătirile pentru târgul de Crăciun

Va fi un târg doar cu căsuţe, unde se vor comercializa produse tradiţionale de Crăciun. Autorităţile pregătesc şi măsuri speciale din cauza pandemiei. Masca va fi obligatorie şi în aer liber, concertele anulate, iar numărul comercianţilor redus.

Declaraţiile oficialilor pe tema organizării târgurilor de Crăciun sunt contradictorii.

Declaraţia făcută de Macel Vela despre târgurile de Crăciun

''Depinde de ce înţeleg prin târgul de Crăciun, depinde de cum îl organizează, depinde de cum respectă sau nu respectă regulile sanitare. Deci sunt câteva repere destul de relative. Esenţa este să se respecte legea şi să nu fie un pericol pentru sănătatea publică''.

Klaus Iohannis: Aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza

„După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună. Aceste târguri de Crăciun, în acest an, cu siguranţă nu se pot organiza”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close