Antena 3 CNN Actualitate BNS: La Cotroceni, cresc lefurile

BNS: La Cotroceni, cresc lefurile

BNS: La Cotroceni, cresc lefurile
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   20:06

Salariile din Administrația Prezidențială sunt pe punctul de a crește cu cel puțin 10%, a spus președintele BNS, Dumitru Costin, luni, la Antena 3. 

Această prevedere apare în textul proiectului de ordonanță privind salarizarea personalului bugetar și a fost strecurată acolo de Ministerul Muncii, potrivit lui Costin, chiar atunci când ei credeau că au ultima discuție pe tema salarizării.

”În timp ce noi discutam și presupuneam în micimea noastră că e ultima discuție pe tema salarizării personalului bugetar, am văzut că nu mai era textul pe care noi discutam. Era alt text. Ne-am trezit cu un articol nou. Până acum despre Administrația Prezidențială nu se discutase. Ne-am trezit cu un articol nou care zice că, începând cu luna 2016, salarizarea pentru funcțiile din cadrul Administrației Prezidențiale se stabilesc la nivel de salarizare maxim aflat în plată aferent funcțiilor din cadrul serviciilor Parlamentului. E cald. Are 2-3 ore”, a anunțat președintele Blocului Național Sindical (BNS), Dumitru Costin, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3. 

Dumitru Costin a precizat că salariilor vor crește cu aproximativ 10% sau chiar mai mult, în condițiile în care ”media salariilor la Președinție este de 5.981 lei”.

”Grosso modo putem să zicem că e o creștere medie de 10%, dar poate fi mult mai mult”, a precizat șeful BNS.

”Ministerul Muncii a strecurat între două întâlniri un punct acolo, ca să crească salariile în Administrația Prezidențială”, a încheiat Dumitru Costin.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close