Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta

Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta

Dezvăluiri explozive în dosarul dispariției lui Codruț Marta. Procurorii au ajuns în cimitir, după ce au audiat o parte din martorii din dosar și au prelevat probe în speranța că vor găsi date noi în cea mai controversată anchetă.

Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
26 Mai 2020   •   11:06

În urma reaudierii a trei martori din dosarul dispariției, Codruț Marta a fost căutat în cimitir, unde un cadavru a fost deshumat. Din păcate, analizele au demonstrat că rămășițele descoperite nu erau ale acestuia. 

Jurnaliștii au discutat, luni, cu fratele lui Codruț Marta, cel care a cerut în Instanță declararea morții lui Codruț Marta, acesta spunând că nu a primit de la DNA nicio informație potrivit căreia fratele său ar fi mort. 

De asemenea, Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, este interesată de declararea morții acestuia, însă nici aceasta nu are niciun fel de informații din partea Poliției. 

În timpul anchetei, a reieșit că omul de afaceri, Elan Schwarzenberg, a fost ultima persoană care l-ar fi văzut pe Codruț Marta în viață, însă acesta nu a fost audiat până la acest moment. 

×
Subiecte în articol: Codrut Marta
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close