Antena 3 CNN Actualitate DNA se laudă cu 220 de aleși ”agățați” cu dosare în trei ani

DNA se laudă cu 220 de aleși ”agățați” cu dosare în trei ani

DNA se laudă cu 220 de aleși ”agățați” cu dosare în trei ani
Sursa foto: Foto: Facebook / Laura Kovesi
de M.Z.    |    05 Iun 2016   •   16:46

Legislatura 2012-2016 se dovedeşte a fi cea mai neagră perioadă pentru aleşii neamului. Fie că este vorba despre primari de comune, oraşe, municipii sau chiar de edilii care au decis destinele Bucureştiului, fie că este vorba despre preşedinţii de judeţene sau de parlamentari, ultimele mandate ale acestora au stat sub spectrul dosarelor penale, al cătuşelor şi al unui viitor în spatele gratiilor. 

Ofensiva DNA împotriva aleşilor prin scrutin liber a făcut, până în prezent, nu mai puţin de 220 de „victime”, potrivit jurnalul.ro

Este vorba despre 131 de primari, viceprimari sau consilieri locali, 25 de preşedinţi şi vicepreşedinţi de Consilii Judeţene şi nu mai puţin de 63 de senatori şi deputaţi, din tot spectrul politic, care s-au ales cu dosare penale, mulţi dintre ei fiind reţinuţi, arestaţi sau cercetaţi sub control judiciar. 

Unii dintre aceştia au demisionat din funcţiile alese, alţii au fost suspendaţi, deşi împotriva lor nu s-au pronunţat hotărâri judecătoreşti definitve care să stabilească faptul că sunt vinovaţi de acuzaţiile care le-au fost aduse.

Informațiile au fost prezentate sâmbătă, de Andreea Sava, la o Ediție specială, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: DNA primari
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close