Antena 3 CNN Actualitate EUROVISION 2019. România ratează finala pentru al doilea an consecutiv. Piesa lui Ester Pony nu a reușit calificarea - VIDEO

EUROVISION 2019. România ratează finala pentru al doilea an consecutiv. Piesa lui Ester Pony nu a reușit calificarea - VIDEO

EUROVISION 2019. România ratează finala pentru al doilea an consecutiv. Piesa lui Ester Pony nu a reușit calificarea - VIDEO
Sursa foto: Foto: Eurovision Romania/ Facebook
17 Mai 2019   •   00:12

EUROVISION 2019 UPDATE. România nu s-a calificat în finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Țările care s-au calificat în marea finală Eurovision sunt Macedonia, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveția și Malta

EUROVISION 2019. Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, în semifinala a doua a concursului cântecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora având posibilitatea să o voteze prin SMS ori prin intermediul unei aplicaţii speciale, informează un comunicat al Televiziunii publice.

EUROVISION 2019. Cântăreaţa a intrat în concurs a şasea, cu piesa "On a Sunday". În semifinala a doua mai cântă artişti din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

EUROVISION 2019. "Sunt nerăbdătoare să cânt pentru românii din ţară şi de pretutindeni. După trei luni de pregătiri intense, urmate de mai multe repetiţii pe scena de aici, momentul pe care îl aşteptăm cu toţii a sosit. Sper ca românii din ţară să fie alături de mine în această seară, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta în această seară, iar succesul meu va fi şi al lor!", declară Ester Peony, citată de TVR.

EUROVISION 2019. Fanii din ţările semifinaliste (cu excepţia celor care locuiesc în România) plus cei din Germania, Marea Britanie şi Italia vor putea vota "On A Sunday" de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului.

EUROVISION 2019. Tot ce au de făcut cei care vor să susţină România este ca, în perioada alocată votării (ce se va deschide imediat după încheierea prezentării celor 18 piese), să voteze 06 (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app. Numerele de telefon alocate reprezentantei României în fiecare din ţările de unde se poate vota sunt publicate pe site-ul TVR, pe eurovision.tvr.ro şi pagina de Facebook dedicată. De asemenea, aceste numere de telefon vor fi afişate în timpul transmiterii concursului de către televiziunile publice din respectivele ţări.

EUROVISION 2019. Finaliştii sunt votaţi în urma voturilor publicului şi juriilor de specialitate, care au ponderi egale.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close