Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Caracal a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident cu multe semne de întrebare

O femeie din Caracal a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident cu multe semne de întrebare

O femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care și un copil de 11 luni, au ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat astăzi pe o stradă din orașul Caracal, județul Olt.

O femeie din Caracal a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după un accident cu multe semne de întrebare
Sursa foto: ISU Olt
de Alin Tarnovschi    |    27 Feb 2021   •   16:03

Potrivit IPJ Olt, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că în accident a fost implicată o singură mașină, care a fost găsită răsturnată în afara drumului.

Conform ISU Olt, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Caracal a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată.

O altă femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată, și copilul, de 11 luni, care nu prezenta urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal. Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul mașinii, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la mâna stângă.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizată la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Polițiștii susțin că șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident mortal Caracal

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier grav, produs pe centura de nord a municipiului Caracal. Pompierii Detașamentului Caracal au acționat cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, iar în sprijinul militarilor au venit și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Femeia, în vârstă de 48 de ani, a fost resuscitată de echipajele medicale, dar fără rezultat favorabil. La spital au ajuns alte trei persoane, printre care și un minor de 11 luni.

Posted by ISU "Matei Basarab" Olt on Saturday, 27 February 2021

×
Subiecte în articol: accident Caracal
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close