Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: În locul ministrului Muncii, eu mă așezam la ușa lui Orban și intram în greva foamei până majora alocațiile!

Gabriela Firea: În locul ministrului Muncii, eu mă așezam la ușa lui Orban și intram în greva foamei până majora alocațiile!

Primarul General al Capitalei a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, că deși ministrul Muncii este o femeie, în persoana Violetei Alexandru, aceasta este insensibilă la problemele oamenilor.

Gabriela Firea: În locul ministrului Muncii, eu mă așezam la ușa lui Orban și intram în greva foamei până majora alocațiile!
22 Ian 2020   •   22:43

Gabriela Firea a explicat ce ar fi făcut ea în locul ministrului liberal al Muncii în cazul unei teme atât de importante cum este majorarea alocațiilor copiilor.

Citește și: Gabriela Firea: Liberalii vor revenirea clientelei PNL la Primăria Capitalei

"Avem ministrul Muncii o doamnă - eu m-am bucurat, vă spun sincer. Pentru mine, în politică, trebuie să existe adversități de idei, nicidecum dușmănii. M-am bucurat că este o doamnă, am avut-o și noi pe doamna Vasilescu, a urmat domnul Budai.

M-am gândit că va fi sensibilă la problemele oamenilor. Ce constatăm: niciun mușchi pe față nu se mișcă atunci când vorbim că avem o lege, propusă de PSD votată în Parlament, promulgată de președintele țării, termen prorogat de către guvernul PNL. Dacă era ministru al Muncii, eu mă așezam la ușa domnului premier Orban și nu mai plecam de acolo, intram în greva foamei ca să se majoreze alocațiile copiilor", a spus Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriela Firea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close