Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea și Dorian Popa, înțelegere inedită. Ce pun la cale cei doi

Mihai Gâdea și Dorian Popa, înțelegere inedită. Ce pun la cale cei doi

Mihai Gâdea a avut o idee inedită în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei. ”Să începem emisiunea din seara asta cu o înțelegere”, i-a spus realizatorul invitatului său din această seară, Dorian Popa.

Mihai Gâdea și Dorian Popa, înțelegere inedită. Ce pun la cale cei doi
de Laura Dinu    |    18 Sep 2020   •   07:30

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, Dorian Popa a dorit, la început, să o salute pe mama lui care este ”un mare fan al emisiunii” Sinteza Zilei. 

Mihai, vreau să îți mulțumesc pentru invitație! În primul rând, înainte de orice, aș vrea să fac un clișeu din ăsta standard, să o salut pe mama care este un mare fan al tău. Este mare fan și îmi spunea că este extrem de fericită că mă aflu aici. Pentru ea este o realizare uriașă. Și pentru mine este o realizare, dar mai mult mă bucură faptul că o bucur pe ea”, a spus Dorian Popa în introducere.

Moment în care realizatorului emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, i-a venit o idee.

Atunci să începem emisiunea din seara asta cu o înțelegere. Mi-aș dori foarte mult să o cunosc pe mama ta, am văzut-o la Asia Express, este adorabilă. Doamnă, invitația mea este următoarea: să facem un interviu cu voi doi, găsim noi momentul. Că e de Crăciun, că e de 8 martie, de ziua mamei tale, vreau să facem un interviu și cu mama ta!”, a spus Mihai Gâdea. 

Iar Dorian Popa s-a arătat încântat de idee. 

”Cu mare drag! Ai genul de emisiune în care pot veni cu mama mea fără să gândesc de două ori, fără să clipesc, Mihai! Ai o emisiune curată, o emisiune smart și pentru asta te felicit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă aflu și eu aici.

Dacă mă aflu, înseamnă că ceva din ceea ce fac eu te-a făcut să înțelegi că nu este doar o mascaradă și o maimuțăreală, deși așa pare și este o chestie pe care mi-o asum. Sunt unii oameni care înțeleg totuși că este puțin mai mult decât atât!”, a adăugat Dorian. 

×
Subiecte în articol: Dorian Popa Mihai Gâdea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close