Antena 3 CNN Actualitate O motociclistă a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de un tir, în comuna Vidra

O motociclistă a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de un tir, în comuna Vidra

O motociclistă în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața, luni, după ce a intrat într-o coliziune cu un tir. Tragicul accident s-a produs în județul Vrancea. Aceasta a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un tir care venea din sens opus.

O motociclistă a murit după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de un tir, în comuna Vidra
Sursa foto: IPJ Vrancea
de Georgiana Adam    |    12 Apr 2021   •   19:23

O femeie de 35 de ani a murit, la Valea Sării, după ce motocicleta pe care o conducea a fost implicată într-o coliziune cu un TIR, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Prin apel la 112, a fost sesizat faptul că pe DN2 D – Vidra, într-o curbă spre Valea Sării, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate o motocicletă şi un autotractor. A rezultat rănirea unei persoane în vârstă de 35 de ani, conducătoarea motocicletei. Victimei i se fac manevre de resuscitare", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, femeia se deplasa pe motocicletă dinspre Focşani spre judeţul Covasna, iar într-o curbă în localitatea Tichiriş, comuna Vidra, ar fi pierdut controlul vehiculului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autotractor care venea din sens opus.

Din nefericire, femeia de 35 de ani, care se afla singură pe motocicletă, a decedat la Spitalul din Vidra.

Traficul a fost blocat la locul producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: motociclistă a murit contrasens TIR Vidra
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close