Antena 3 CNN Actualitate Un pensionar, bolnav de cancer şi de COVID-19, s-a sinucis la Spitalul Judeţean Constanța

Un pensionar, bolnav de cancer şi de COVID-19, s-a sinucis la Spitalul Judeţean Constanța

Gest extrem la Spitalul Judeţean Constanţa. Un pacient confirmat cu COVID-19, care avea şi cancer şi-a pus capăt zilelor duminică dimineaţă. El s-a aruncat de la etajul cinci al unităţii medicale.

Un pensionar, bolnav de cancer şi de COVID-19, s-a sinucis la Spitalul Judeţean Constanța
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2021   •   09:45

Bărbatul, care avea 79 de ani, a decis să îşi pună capăt zilelor în această dimineață. El s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului de Urgență Constanţa. Medicii au încercat să îl resusciteze timp de 40 de minute dar nu au reușit să îl mai readucă la viață.

"Am fost solicitați să intervenim prin apel la numărul unic 112 în această dimineață la o persoană posibil căzută de la etajul 5, în fața Centrului de Dializă. De îndată, la fața locului au fost alertate o mașină de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim-ajutor și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța B2. Din păcate, însă, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului, în urma protocolului de resuscitare”, transmit reprezentanții ISU Constanța.

Bărbatul era internat în secția de chirurgie unde, în urmă cu câteva zile, a avut o intervenție reuşită, pentru boala cronică de care suferea, cancer de colon.

Nu se știe însă ce l-a împins la acest gest extrem.

"Pacientul era internat in sectia clinica Chirurgie generala I si suferise o interventie chirurgicala pentru o afectiune grava. In plus, saptamana trecuta a fost diagnosticat cu covid, motiv pentru care era internat intr-un salon izolator destinat pacientilor infectati cu SARS CoV-2.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Conducerea Spitalului regreta tragicul eveniment. In momentul de fata este in curs o ancheta interna", se arată într-o informare a spitalului.

×
Subiecte în articol: pacient sinucidere spital pensionar
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close