Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti şi alte 3 judeţe au depăşit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judeţelor

Bucureşti şi alte 3 judeţe au depăşit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judeţelor

Aproape jumătate dintre judeţele României se află în scenariul roşu sau galben. Cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile s-a înregistrat în judeţul Alba unde indicele a ajuns la 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

Bucureşti şi alte 3 judeţe au depăşit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judeţelor
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   08:39

În topul negativ urmează Capitala cu un indice de 3,35 de cazuri la mia de locuitori, judeţul Cluj cu un indice de 3,33 de cazuri la mia de locuitori şi judeţul Harghita cu 3,28 de cazuri la mia de locuitori, se arată în raportul Grupului de Comunicare Strategică.

Situaţia este critică şi în judeţul Sălaj unde coeficientul infecţiilor a ajuns la 2,93 de cazuri la mia de locuitori, dar şi în Timiş unde indicele arată 2,8.

Tot odată în judeţele Arad, Braşov, Bacău, Covasna, Dolj, Iaşi, Mureş, Sibiu, Teleorman şi Vâlcea, rata de infectare este de peste 2 la mia de locuitori.

La polul opus se află judeţele Argeş, Vrancea, Buzău Mehedinţi şi Tulcea cu incidenta sub 1 la mia de locuitori.

La 24 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 205.793 de cazuri de persoane infectate cu COVID – 19

147.932 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.761 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, se mai arată în raportul Grupului de Comunicare Strategică.

 

 

×
Subiecte în articol: COVID-19
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close