Antena 3 CNN Actualitate RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Detalii înfiorătoare! Dincă i-a mărturisit unui polițist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza și Alexandra. Nu știa de apelul la 112!

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Detalii înfiorătoare! Dincă i-a mărturisit unui polițist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza și Alexandra. Nu știa de apelul la 112!

Noi detalii îngrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obţinut de Antena 3. Gheorghe Dincă a fost  interogat  în celulă de un polițist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

RECHIZITORIU GHEORGHE DINCĂ. Detalii înfiorătoare! Dincă i-a mărturisit unui polițist sub acoperire cum le-a chinuit pe Luiza și Alexandra. Nu știa de apelul la 112!
18 Ian 2020   •   08:21

Declaraţiile şocante au fost înregistrate, iar acum sunt probe in dosar. Potrivit procurorilor, Dinca şi-a calculat fiecare pas. Şi-a transformat casa într-o închisoare în care victimele erau supuse unor tratamente barbare. 

Potrivit rechizitoriului, Ghreorghe Dincă şi-a pregatit camera de tortură încă din luna februarie a anului trecut. În casa ca o temniţă, Luiza a rezistat doar trei zile. 

DINCĂ Gheorghe: "DACĂ NU FACI CUM TREBUIE ȘI AIA, MĂNÂNCI BĂTĂIE (...) ZIC: „ȚINE MINTE CE-ȚI SPUN, NU MĂ SCOATE DIN SĂRITE!" Au fost discuții și la prima și la a doua….ȘI PÂNĂ LA URMĂ ÎNCOLȚITE….ce…cum!

Coleg celulă: N-avea ce să mârâie că era deja pachet.

DINCĂ Gheorghe: DA M-AM CALMAT ȘI… M-AM OPRIT, AM ZIS CĂ SĂ NA, SĂ… OPREȘTE, SE FACE. DUPĂ ACEEA AM VĂZUT CĂ NU MAI MIȘCĂ ȘI…

Coleg celulă: Ai luat pulsul, ai văzut că-i gata?

DINCĂ Gheorghe: Gata, ce să mai… gata da. Am mișcat mâinile…cutare, dar s-a terminat.

DINCĂ Gheorghe:  Nu, nu gândeam: PUȘCĂRIE, PUȘCĂRIE, PUȘCĂRIE... AM FĂCUT-O, ACUM TREBUIE SĂ FAC SĂ SCAP DĂ… SĂ MĂ APĂR. DECI ERA APĂRAREA…"
sursa: rechizitoriul DIICOT

Aceeaşi soartă a avut şi Alexandra Măceşanu. Procurorii susţin că Dincă o vedea altfel decât pe Luiza. Şi tot ei spun că nu apelul la 112 i-ar fi adus moartea.

DINCĂ Gheorghe: … mai ales din ce-ai văzut! Ia fii atent! Stai să-ți spun eu! Păi da eu n-am știut că ea a vorbit la 112. Deci la ora doișpe și n-a mai vrut și s-a luat că era tare-n gură, mă înțelegi? … cu mine, pentru că ea aștepta, săraca! Ea dădease telefon și ea era echipată, ea aștepta să vină s-o a.. ajute, s-o salveze. 
sursa: rechizitoriul DIICOT

Presupusul criminal nu făcea distincţia între victime nici la câteva luni de la ororile din Caracal. Le ştia drept "fata 1" şi "fata 2". În arest, le-a desenat pe Luiza şi pe Alexandra. Moment în care a avut un şoc psihologic, se arată în rechizitoriu. Desenele au fost analizate. Concluzia: Dincă era imun la ţipetele şi rugăminţele fetelor.

Coleg celulă: Dar pe ALEXANDRA asta ai lăsat-o-n cameră?

DINCĂ Gheorghe: Stai, ALEXANDRA e a doua?

Coleg celulă: A doua, da.

DINCĂ Gheorghe: Da, așa că încurc… 
Coleg celulă: Păi una-i LUIZA, una-i ALEXANDRA …(neinteligibil)…
sursa: rechizitoriul DIICOT

Gheorghe Dincă i-a spus politistuluui sub acoperire că se gândea să îl ardă în butoi chiar şi pe complicele lui, Ştefan Risipiţeanu.

Coleg celulă: Pe care?

DINCĂ Gheorghe: P-ăsta…dă a fost, FANE. 

Coleg celulă: FANE?

DINCĂ Gheorghe: Păi da cum…(neinteligibil)…ÎL FĂCEAM ȘI PĂ EL ÎN BUTOI ȘI DUCEAM CENUȘA…DE NU SE GĂSEA NIMIC ȘI GATA!

sursa: rechizitoriul DIICOT

În plus, Gheorghe Dincă avea şi un cod secret pentru apropiații care îl vizitau. Acestia trebuiau să bată de 3 ori la rând în porțile metalice pentru a intra in casa. Totodata rechizitoriul procurorilor relevă şi că presupusul criminal era în căutarea sufletului pereche. Pentru asta, împărţea fluturaşi cu anunţuri matrimoniale. Tentativa lui a fost sortită eşecului, spun procurorii.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close