Antena 3 CNN Actualitate STS face lumină în tragedia de la Spitalul "Victor Babeș": Două apeluri au fost făcute către 112

STS face lumină în tragedia de la Spitalul "Victor Babeș": Două apeluri au fost făcute către 112

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a precizat, la solicitarea Antena 3, că au fost înregistrate două apeluri la numărul unic de urgenţă 112 în cazul incidentului de la Spitalul "Victor Babeş". Apelurile însă au fost făcute cu întârziere.

STS face lumină în tragedia de la Spitalul "Victor Babeș": Două apeluri au fost făcute către 112
de Andrei Grigore    |    13 Apr 2021   •   15:07

"În data de 12.04.2021, s-au înregistrat două apeluri la numărul de urgență 112, la orele 17:29 și 17:40, efectuate de către un cadru medical. În ambele situații, apelantul a cerut legătura direct cu medicul coordonator SMURD din Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București-Ilfov", se arată în comunicarea făcută de STS

Operatorul 112 a transferat imediat apelul de voce către coordonatorul medical din dispeceratul București-Ilfov, a mai precizat sursa citată.

Până acum se știa că nimeni nu sunase la 112, ci direct la DSU. Iată însă că informarea STS schimbă datele problemei. Rămâne în picioare ipoteza că s-ar fi știut de problemă cu mult înainte de intervalul 17.30 - 18.15, când au survenit cele trei decese. Practic abia atunci când oamenii au început să își piardă viața s-a sunat pentru ajutor de urgență. 

 

 

×
Subiecte în articol: Spitalul Victor Babeş STS apel 112
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close