Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Carei au construit din fonduri proprii un adăpost pentru pisicile abandonate

Doi tineri din Carei au construit din fonduri proprii un adăpost pentru pisicile abandonate

Frații Remus și Simona Gall au adunat în casa lor de la țară în județul Satu Mare aproximativ 240 de pisici salvate de pe străzi, iar numărul lor crește întruna. Zilnic primesc până la patru feline.

Doi tineri din Carei au construit din fonduri proprii un adăpost pentru pisicile abandonate
Sursa foto: Facebook Furever Home - Romania Cat Rescue
de Claudia Popovici    |    13 Mai 2021   •   16:41

Cei doi frați au serviciu și se ocupă singuri și din fonduri proprii de mica  lor armată de pisici. Costurile sunt mari pentru că Simona și Remus nu se dau în lături și îngrijesc pisicuțele accidentate, bolnave sau bătrâne care au nevoie de tratament.

„Eu și sora iubim animalele și tot timpul salvam ce era pe marginea drumului şi nimeni nu băga în seamă, ce se arunca în pungă", spune Remus.

„Această pisicuță când am găsit-o avea peste tot mușcături, blana ruptă. Şi acum se vede la ureche. Toate acestea costă foarte mult", mai spune Simona care după job petrece ore bune în compania felinelor de la adăpost.

Ca să poată obține hrană pentru pisici la costuri cât mai mici, fraţii Gall au făcut o asociație și nu refuză nicio  felină care ajunge la ei.

De aceea, ei apelează la firmele mici care pot dona 20% din impozitul lor unor cauze, ca cea a pisicilor abandonate.

×
Subiecte în articol: pisici tineri carei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close