Antena 3 CNN Actualitate Tudor Ciuhodaru, anunț despre coronavirus

Tudor Ciuhodaru, anunț despre coronavirus

Tudor Ciuhodaru susține că măsurile de interveniție cu privire la coronavirus trebuiau luate în urmă cu mult timp. Medicul vorbește și despre informarea corectă asupra virusului ucigaș.

Tudor Ciuhodaru, anunț despre coronavirus
Sursa foto: Foto: Tudor Ciuhodaru/Facebook
25 Feb 2020   •   16:24

”În primul rând, măsurile de intervenție ar fi trebuit să fie luate de foarte mult timp și căutăm și noi să facem ceea ce fac alții la nivel european. Am sesizat împreună cu Parlamentul European acum două luni de zile să intervină printr-un sistem unic la nivelul întregii Uniuni Europene, iar acest plan a fost aprobat. Sunt fonduri importante alocate la nivel european. Sunt 232 de milioane de euro din care o parte merg la OMS.

Eu întreb de ce nu există informare corectă și făcută în timp de autoritățile noastre sanitare, de ce nu se folosește acest sistem european de alertare rapidă, care e deja activat. De ce nu sunt aceste date puse în folosință și de ce acest protocol european unic nu a fost pus în folosință în acest moment.

Iar dacă vorbim și de celelalte măsuri, cum sunt stocurile de medicamente 0, chiar dacă se vorbește de două luni de zile de acest lucru, autoritățile au observat abia acum. Cred că trebuie să fie informarea corectă”, a spus Ciuhodaru.

×
Subiecte în articol: Tudor Ciuhodaru
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close