Antena 3 CNN Actualitate Victor Costache recunoaşte emailul către ''Iubi Lavi'': ''Vă confirm. Acest mail a fost trimis!'' - VIDEO

Victor Costache recunoaşte emailul către ''Iubi Lavi'': ''Vă confirm. Acest mail a fost trimis!'' - VIDEO

Ministrul demis al Sănăţăţii, Victor Costache, a dat explicaţii la audierea din Parlament şi despre celebrul mail pierdut în spaţiul public în care se vorbea despre banii daţi cu dedicaţie prietenilor din sistemul privat.

Victor Costache recunoaşte emailul către ''Iubi Lavi'': ''Vă confirm. Acest mail a fost trimis!'' - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
19 Feb 2020   •   14:09

În mailul respectiv Costache i-a trimis lui Andrei Baciu niște documente pe care secretarul de stat trebuie să le păstreze doar pentru el și încă o persoană.

Un detaliu incendiar a atras atenția tuturor în legătură cu acest mail: al doilea destinatar al mail-ului este cineva denumit "Iubi".

Vă confirm. Acest mail a fost trimis. Este vorba de corectarea unui ordin de minitru care era expirat din 2018, practic în 2018 toate fondurile alocate pacientilor critici din România erau date fără un act normativ in vigoare S-au alocat astfel sute de milioane. Doamna consilier cu sotul ei care erau juristi au lucrat la actualizarea acestui ordi. Mi l-au trimis pe mail şi l-au trimis domnului Baciu pentru a îl pune în transparenţă, punându-i în cc şi spunând celebra frază.

Victor Costache recunoaşte emailul către ''Iubi Lavi'': ''Vă confirm. Acest mail a fost trimis!''

×
Subiecte în articol: mail Victor Costache iubi lavi email
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close