Antena 3 CNN Actualitate Vremea o ia razna! Prognoza METEO 21 septembrie 2020

Vremea o ia razna! Prognoza METEO 21 septembrie 2020

Temperaturile de vară se întorc. Meteorologii anunță că, de la jumătatea săptămânii, vremea se încălzește. Valul de aer cald care va intra în țara noastră va influența temperaturile în majoritatea regiunilor din țara noastră, acestea ajungând până la 32 grade Celsius.

Vremea o ia razna! Prognoza METEO 21 septembrie 2020
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    21 Sep 2020   •   11:20

Prognoza METEO 21 septembrie 2020. Vremea în țară

La această oră, cerul este variabil în nordul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. La ora 08, se înregistrau valori termice cuprinse între 0 grade la Miercurea Ciuc şi 19 grade la Oraviţa. Izolat în depresiunile din Transilvania se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va fi frumoasã şi va deveni caldã pentru ultima decadã a lunii septembrie. Cerul va fi variabil în sud-estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade. Cu totul izolat în depresiunile intramontane vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza METEO 21 septembrie 2020. Vremea în Capitală

Luni dimineața, cerul este senin, iar vântul suflã slab. La ora 08 se înregistrau 7 grade la Bãneasa şi 11 grade la Afumaţi şi Filaret.

Astăzi, vremea va fi frumoasã şi va deveni caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26...27 de grade.

Presiunea atmosferică este 759 mmHg 

×
Subiecte în articol: vremea meteo prognoza
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close