Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cifra destinului, decodificată de Mihai Voropchievici. Ce spune despre noi și cum ne ajută în găsirea partenerului

Cifra destinului, decodificată de Mihai Voropchievici. Ce spune despre noi și cum ne ajută în găsirea partenerului

Cifra destinului spune ceva despre noi și ne ajută nu numai în găsirea partenerului, dar și să ne cunoaștem mai bine și să știm cum să acționăm pe viitor pentru a ne fi nouă bine.

Cifra destinului, decodificată de Mihai Voropchievici. Ce spune despre noi și cum ne ajută în găsirea partenerului
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   20:05

Tot ce trebuie să facem pentru a afla cifra destinului este să adunăm data nașterii cu luna nașterii și an ul nașterii, până obținem o singură cifră. Spre exemplu, dacă cele trei date adunate dau ca rezultat 11, adunăm apoi 1 cu 1, care dă 2. Așadar, cifra destinului este 2.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, ce semnifică fiecare cifră de destin în parte, cum este pentru bărbați, dar și pentru femei.

Iată, mai jos, cum sunt persoanele în funcție de cifra de destin:

1 - persoane atractive, incitante, pot foarte ușor de cucerit. Dificultățile sunt când trebuie să găsească un partener, pentru că sunt pretențioși. Are nevoie de multă dragoste, vrea dragoste în permanență. Dacă partenera nu e pe aceeași frecvență, va căuta în altă parte. La doamne, ea devine masculul în cuplu, domină tot și dacă nu îi sunt îndeplinite dorințele, caută în altă parte, pentru că nu are timp să piardă. Cheia fericirii pentru ei e flexibilitate.

2 - pune mult preț pe organizare, strictețe, doresc un partener rafinat, cu gusturi fine, blând, să nu fie prea autoritar. Pe latura sexuală, nu prea pune preț. Dar strică armonii, cupluri, din cauza încăpățânării. Cheia fericirii: să renunțe la temperamentul nevrotic.

3 - apreciază farmecul personal al celor din jur, se îndrăgostesc ușor, vor o relație stabilă și de durată, dar nu caută neapărat un partener cu aceleași interese. Vor doar să se desfășoare nestingherit, e liber ca pasărea cerului, fac ce vor toată viața, indiferent că sunt bărbați sau femei. Femeile cu număr 3 sunt într-o perpetuă căutare de mai bun și de multe ori fac greșeli enorme. Bărbatul e sociabil, comunicativ, șarmant, dar tinde spre frivolitate. Cheia fericirii: reciprocitate.

4 - visează să întemeieze familia perfectă, la el nu există după colț. El are tiparul lui. Femeia cu cifra 4 e practică și rațională, uneori prea rațională și nu poate ține o căsnicie. Și bărbatul e în aceeași situație. Cheia fericirii: să renunțe la suspiciuni.

5 - cea mai năbădăioasă cifră, au un curaj nebunesc în a-și căuta partenerul, e foarte greu să găsească pe calapodul lor ceva care să-i mulțumească din toate punctele de vedere. Ei trebuie să se căsătorească până la 28 de ani, maxim 30, că pe urmă greu găsesc, că sunt niște ciufuți. Are cel mai mare procent de egoism. Cheia fericirii: căsătoria timpurie și nu mai căutași prea mult, reciprocitatea.

6 - căutătorii de dragoste, au pretenții nebunești, ei au un anumit tipar despre partenerul ideal. Din  cauza acestor căutări din mintea lor, plus că vor confort, bani, sunt materialiști, de multe ori viața cu ei e aproape imposibilă. Cheia fericirii: încercați să acceptați ce vi se oferă, nu căutați cai verzi pe pereți.

7 - dacă te-ai uuitat la el și ai înțeles că vrea o persoana ca tine, nu mai pune întrebări, acceptă acești oameni așa cum sunt. Oferă bogăție sufletească și dragoste inimaginabilă.

8 - se căsătoresc de foarte tineri. Niciodată nu vor recunoaște că ei au greșit. Cheia fericirii: să renunțe la lucrurile imaginare, să nu-și mai facă scenarii. 

9 - sunt dedicați totalmente dragostei, sunt cu impulsuri mai mari ca cei cu cifra destinului 8. Cheia fericirii: să stea să se gândească și să aleagă ce le trebuie.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close