Antena 3 CNN Externe Imagini virale, stârnite de panica de coronavirus. ”S-au bătut pe un bax de hârtie igienică”

Imagini virale, stârnite de panica de coronavirus. ”S-au bătut pe un bax de hârtie igienică”

Imagini apocaliptice au făcut zilele acestea înconjurul internetului. Acestea prezintă 3 femei, într-o luptă sălbatică, pe un bax de hârtie igienică.

Imagini virale, stârnite de panica de coronavirus. ”S-au bătut pe un bax de hârtie igienică”
Sursa foto: pixabay.com
10 Mar 2020   •   11:54

Panica de coronavirus continuă să facă victime. 3 femei au fost filmate zilele trecute în timpul unei lupte de supraviețuire pe... un bax de hârtie igienică.

Se pare că cearta a pornit de la o mamă și fiica ei, care încercau să își facă provizii, speriate de criza coronavirusului.

”Vreau doar un pachet”, striga o femeie, în timp ce se confrunta cu cele două care aveau deja coșul plin cu produse pentru baie. 

”Nu, niciun pachet”, vine repede răspusul mamei, în vârstă de 60 de ani. 

Bătaie pe un bax de hârtie igienică

Cele trei și-au aplicat lovituri și și-au adresat cuvinte jignitoare, învinovățindu-se unele pe altele că au început lupta.

Imaginile, accesate de sute de mii de persoane de când au fost făcute publice, au stârnit dezgust în rândul privitorilor.

”Închipuie-ți ce s-ar întâmpla în cazul unei adevărate apocalipse”, a comentat un bărbat. În replică, un altul, a scris: „Vom descoperi un remediu pentru coronavirus înainte de un tratament pentru idioți”.

Potrivit poliției, mama și fiica în vârstă de 23 de ani au fost acuzate și sunt acum cercetate. Cea de-a treia femeie nu a fost acuzată, fiind considerată victimă. 

Se pare că aceasta a fost îndreptățită, magazinul unde a izbucnit cearta având o limită de cumpărare de 4 pachete de hârtie igienică la o persoană. Oficialii magazinului au declarat că limita vine în urma unei penurii naționale provocate de panica de o posibilă criză de coronavirus, scrie nypost.com.

„Este doar un comportament prostesc al persoanelor care intră în panică și nu este nevoie de panică”, a declarat  Andrew New, un inspector al poliției locale. 

×
Subiecte în articol: hartie igienica bătaie panica coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close