Antena 3 CNN Externe Primele imagini cu bebeluşul regal. Prinţul William şi ducesa Kate l-au prezentat pe noul moştenitor al tronului Marii Britanii

Primele imagini cu bebeluşul regal. Prinţul William şi ducesa Kate l-au prezentat pe noul moştenitor al tronului Marii Britanii

Primele imagini cu bebeluşul regal. Prinţul William şi ducesa Kate l-au prezentat pe noul moştenitor al tronului Marii Britanii
23 Iul 2013   •   21:19

Prinţul William şi ducesa Kate l-au prezentat pe bebeluşul lor, marţi seară, jurnaliştilor prezenţi în faţa Maternităţii St. Mary din Londra.

"Seamănă cu Kate, din fericire; are buzele lui Kate", a glumit prinţul Wiliam.



Un comunicat oficial transmis de Palatul regal şi citat de presa britanică anunţa că "Ducesa de Cambridge va părăsi marţi seară Spitalul St. Mary; ducele, ducesa şi fiul lor vor merge la Palatul Kensington".

Prinţul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la ieşire că bebeluşul regal este "încântător", spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.


   
În faţa Maternităţii Saint Mary din Londra aşteaptau marţi sute de jurnalişti care sperau să fotografieze pentru prima dată bebeluşul.
   
Ducesa de Cambridge a născut luni la Londra, la ora locală 16.24 (18.24, ora României), un băieţel de 3,79 kilograme, care ocupă poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.
  



×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close