Antena 3 CNN Externe Rețeaua de hoți români care i-a terorizat pe britanici. Au jefuit sute de case în trei ani

Rețeaua de hoți români care i-a terorizat pe britanici. Au jefuit sute de case în trei ani

Rețeaua de hoți români care i-a terorizat pe britanici. Au jefuit sute de case în trei ani
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Oct 2019   •   19:47

O rețea de hoți români a jefuit sute de case din zonele bogate ale Marii Britanii și a sustras bunuri de lux în valoare de milioane de lire sterline. Până și autoritățile din Regat au fost uimite să descopere una dintre cele mai extinse și bine organizate consipirații la jaf pe care au cunoscut-o. 

Prada, care consta în bijuterii, ceasuri și monezi de aur, era trimisă ulterior în România, de unde ar fi fost coordonate toate furturile. Patru tineri români, cu vârste între 29 și 35 de ani, sunt suspectați că ar fi reușit să jefuiască între 400 și 500 de case din zone rezidențiale scumpe, în decurs de trei ani, mai exact între 2015 și 2018. 

Hoții au fost surprinși de camerele de supraveghere intrând pe ferestrele vilelor. Până acum au fost condamnați pentru jefuirea a 76 de prorietăți, însă poliția suspectează că au comis mult mai multe infracțiuni. Șeful grupării a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru conspirație la jaf, iar soția sa la patru ani și jumătate de închisoare pentru spălare de bani. Ceilalți au primit între 4 și 6 ani de pușcărie. 

Poliția spune că valoarea estimată a bunurilor furate ajunge la 800.000 de lire. Banda a mai furat și 63.840 de lire bani cash. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: romani britanici case
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close