Antena 3 CNN Externe Tragedie în insula Madeira, Portugalia! Cel puțin 28 de turiști și-au pierdut viața

Tragedie în insula Madeira, Portugalia! Cel puțin 28 de turiști și-au pierdut viața

Tragedie în insula Madeira, Portugalia! Cel puțin 28 de turiști și-au pierdut viața
de Claudia Simion    |    18 Apr 2019   •   00:01

Cel puțin 28 de oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un accident cumplit petrecut în Madeira, arhipelagul portughez din Atlanticul de Nord. 

Aproximativ 50 de turiști se aflau în autocarul implicat în accident. Autocarul ar fi fost plin de turiști din Germania, potrivit Mirror

Potrivit primelor informații, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi prăbușit pe acoperișul unei case. Alții spun că frânele nu ar fi funcționat. Cauza exactă a accidentului nu a fost confirmată momentan.

Filipe Sousa, primarul din Santa Cruz, este cel care ar fi spus presei că 28 de persoane și-au pierdut viața. 

„Nu am cuvinte să descriu ce s-a întâmplat. Nu pot face față suferinței acestor oameni”, a declarat primarul Filipe Sousa.

Șoferul portughez și ghidul turistic au fost răniți, însă primarul nu a putut spune cu exactitate cât de gravă este starea lor. 

Cel puțin 14 ambulanțe au ajuns la locul accidentului, mai exact în apropierea unei grădini botanice din incinta hotelului Quinta Splendida Wellness.

Un recepționist de la Quinta Splendida Wellness a confirmat incidentul și a spus că niciun client al hotelului nu a fost implicat. 

×
Subiecte în articol: Portugalia madeira
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close