Antena 3 CNN Horoscop 22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii au un început de săptămână romantic, iar Balanţele sunt într-o formă de invidiat

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii au un început de săptămână romantic, iar Balanţele sunt într-o formă de invidiat

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O săptămână în care avem foarte multe de făcut. Mercur nu mai este retrograd şi lucrăm la viitorul nostru, ne arătăm creativitatea. Este o săptămână care ne pune la încercare toată forţa creativă şi puterea de a arăta cât de capabili suntem de diverse lucruri.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii au un început de săptămână romantic, iar Balanţele sunt într-o formă de invidiat
de Georgiana Adam    |    21 Feb 2021   •   10:13

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec 

Începutul de săptămână, luni, marţi şi miercuri până la prânz este foate valoros pentru a-şi consolida poziţia la locul de muncă, a face diverse lucruri şi activităţi în casă şi în general,  pentru a da consistenţă, soliditate activităţilor/proiectelor de până acum. Importantă la începutul de săptămână este şi colaborarea cu familia, sau măcar să nu fie încurcaţi de membri familiei. De miercuri după-amiază, joi şi vineri sunt zile de maximă creativitate, chef de viaţă, tonus, energie, încredere în şansele lor. În weekend muncesc. 

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe cu multe şedinţe sau cu informare. Unii poate vreau să îşi verifice nişte teze, persoane sau activităţile pe care le-au depus până acum. Controlează un pic ce au făcut, dacă au făcut bine şi pot merge mai departe. De asemenea, luni, marţi şi miercuri sunt zile administrative, cu multe acte şi poate câteva drumuri pe la autorităţi pentru a rezolva nişte probleme importante pentru ei. Pentru joi şi vineri, zilele aduc mai curând discreţie, concentrare, nevoia de a fi în propria lor lume şi propriul lor spaţiu, tocmai pentru a digera lucrurile făcute până acum. Posibile tensiuni în a doua jumătate a săptămânii cu membri familiei dacă simt că autoritatea lor este negată. În weekend se pot relaxa.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Se gândesc la bani sau la a fi mai eficienţi, mai rentabili în tot ceea ce fac. Unii îşi îngrijesc sănătatea şi vor să aibă rezultate, alţii se gândesc la activităţi profesionale şi vor acolo să obţină rezultate. Sunt foarte pragmatici, asta este important, mai ales la început de săptămână, în primele trei zile. Unii pot chiar să câştige bani, să economisească, sau să colecteze, unde au dat, ce au dat. În a doua jumătate a săptămânii pot face drumuri şi sunt destul de fericite. Primesc veşti bune de la distanţă de la alte persoane şi au tot felul de idei pentru proiecte noi. În weekend, în casă.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Săptămâna începe cu luna traversându-le semnul. Sunt plini de intuiţie luni, marţi şi miercuri. Flerul funcţionează foarte bine, atât în afaceri cât şi în relaţii. Pot simţi ce îşi doresc ceilalţi, sau de ce se tem ceilalţi, astfel încât să preîntâmpine nişte subiecte delicate. Pentru miercuri, joi şi vineri, astrele activează zona câştigurilor şi a banilor. E bine să reziste, mai ales joi şi vineri, să împrumute bani, sau să ofere cuiva atenţie, sprijin, energie, interes, dacă simt că acea persoană risipeşte mai mult decât foloseşte ceea ce racii oferă. În weekend, zile foarte bune pentru vizite şi pentru a rezolva diverse treburi prin întâlniri, discuţii, conversaţii.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Începutul de săptămână este ceva mai lent. Poate nu toţi leii au chef de lucru, sau se simt obosiţi în urma eforturilor din ultima vreme, sau pur şi simplu nu sunt în dispoziţie. E bine însă să stea deoparte, să lase lucrurile să se desfăşoare în jurul lor pentru a le analiza mai bine. De miercuri după-amiază, joi şi vineri sunt într-o formă foarte bună şi recuperează acolo unde nu au acţionat. Intervin şi pot exista conflicte joi şi vineri cu autorităţile sau cu diverse persoane. Îşi impun punctul de vedere, dar mai mult din capriciu, sau din dispoziţie de moment. În weekend sunt foarte productivi, fie muncesc, fie fac diverse lucruri folositoare pentru ei.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Au început de săptămână foarte valoros sub aspect social. Se gândesc la alţii. Pot ajuta, sfătui. Discuţiile cu ceilalţi le animă şi le inspiră. Întâlniri cu prieteni foarte vechi şi foarte apropiaţi. Sunt de asemenea activitate de astre la început de săptămână, sau măcar primesc veşti de la persoanele sau cei care le plac lor foarte mult. Pentru joi şi vineri, atenţie la sănătate, oboseală. Mai multă discreţie, mai multă nevoie de concentrare, tot felul de vorbe pe care le aud, destul de supărătoare, mai mult de la autorităţi decât de la prieteni şi trebuie să stea să le digere. În weekend sunt isteţe şi găsesc soluţii.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Foarte autoritare luni, marţi şi miercuri. Sunt foarte hotărâte să îşi asume sarcinile şi să le ducă la bun sfârşit. Ştiu foarte bine ce au de făcut şi pot avea spor în muncă. Problemele pot fi legate de alţii, de colaboratori, mai ales dacă nu îşi fac treaba, sau risipesc timp, energie şi bani. Poate fi chiar partenerul de viaţă pe care îl trage de urechi la început de săptămână. De miecuri după-amiază, joi şi vineri, zile foarte bune, inspiraţie, un viitor bun pe care îl văd, soluţii, întâlniri cu prietenii, socializează. Sunt într-o formă foarte bună în weekend. Grijă pentru sănătate. 

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Au tot felul de acte de rezolvat luni, marţi şi miercuri. Poate chiar cer ajutorul unui bun prieten sau persoane care i-a mai descurcat şi altă dată. Tot felul de treburi administrative au de rezolvat, sau acte pentru casă sau pentru bunuri importante pentru ei. Important este ca joi şi vineri să îşi umple funcţia cu autoritate şi demnitate. Cu alte cuvinte, să fie oamenii funcţiei şi rolulului lor,  pentru că au foarte multe lucruri de făcut şi chiar ar trebui să se impună în mediul în care ei lucrează. În weekend, distracţie cu prietenii.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Sunt orientaţi către câştig. Îşi numără banii luni marţi şi miercuri. Cu alte cuvinte, vor să vadă cam cum stau, dacă sporul lor este intact şi de asemenea sunt atenţi şi la ceilalţi, oamenii cu care colaborează, dacă nu cumva din cauza lor nu le merge bine. Este posibil la început de săptămână să acuze pe alţii de toate nemuţumirile lor şi toate neregulile care se întâmplă. Sunt invitaţi la înţelepciune în a doua jumătate a săptămânii. Joi şi vineri pot avea chiar discuţii cu specialişti sau oameni de la care cer un sfat. Pentru weekend, responsabilităţi din nou destul de importante pentru ei şi trebuie să şi le asume.2

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Începutul de săptămână este foate important din punct de vedere relaţional. Au întâlniri sau ei reflectă la nişte întâlniri şi la rolul lor, poziţia lor vis-a-vis de o persoană importantă pentru ei. Pentru a doua jumătate a săptămânii, calcule multe financiare. Poate că unii Capricorni îşi asumă nişte pierderi sau preferă să abandoneze o dispusă, sau o realizare dacă este plătită prea scump, sau prin asta rănesc pe cineva. Fac un sacrificiu joi sau vineri. În weekend, călătorii plăcute.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Au un început de săptămână plin de efort şi de muncă. Sunt motivaţi şi de bani, dar şi pentru că ştiu foarte bine ce au de făcut. Nu e un lucru nou. Stăpânesc foarte bine şi prin asta, nefiind atât de solicitant, au chef să îl facă şi îl fac foarte bine. În a doua jumătate a săptămânii, joi şi vineri pot exista dispute cu diverse persoane, asta şi pentru că Vărsătorii sunt un pic mai uşor de iritat în această perioadă şi interpretează poate într-un mod poate mai egoist lucrurile pe care ceilalţi le fac. În weekend, ar fi bine să îşi încarce bateriile şi să se lase răsfăţaţi de cei din jur, dacă nu i-au îndepărtat până atunci de lângă ei.

22-28 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Un început de săptămână romantic, frumos sau foarte creativ. Lucrează bine cu copii sau pentru copii, sau ei se copilăresc un pic. Important este să îşi creeze o atmosferă, activităţi şi diverse sarcini mai uşoare, mai lejere şi care sunt o hrană mai mult pentru suflet decât pentru minte. Joi şi vineri pot exista tensiuni la locul de muncă, surprize cărora nu le fac faţă, sau nu le pică prea bine, sau colegi care îşi schimbă dispoziţia. Cumva, trebuie să amâne nişte discuţii, pentru că nu sunt într-o formă foarte bună. În weekend se pot baze pe cineva, un prieten sau un colaborator. E bine să ceară sfaturi sau ajutorul dacă este necesar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close