Antena 3 CNN Horoscop 13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi uraniană, Racii trebuie să se adapteze din mers, Peştii să facă o selecţie şi să-şi vadă de drum

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi uraniană, Racii trebuie să se adapteze din mers, Peştii să facă o selecţie şi să-şi vadă de drum

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi uraniană, viaţa ne face surprize şi trebuie să ne adaptăm din mers.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi uraniană, Racii trebuie să se adapteze din mers, Peştii să facă o selecţie şi să-şi vadă de drum
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, apar surprize financiare, aşa încât cu bani mai puţini decât calculau trebuie să se descurce astăzi. Şi fără împrumuturi.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce răzgândiri sau schimbări de dispoziţie, nu în legătură cu planurile lor mari, ci mai ales cu nişte autorităţi cu care trebuie să lucreze astăzi. La un moment dat, pot spune că se descurcă şi fără acea persoană.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, surprizele pot veni de la persoane din jurul lor. Nu îi atinge direct, dar constată că se întâmplă lucruri şi poate se felicită că au avut înţelepciunea să nu intre în nişte combinaţii la un moment dat.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua le cere să se adapteze la nişte circumstanţe. Fie un coleg lipseşte de la lucru şi trebuie să ţină locul cuiva, fie cineva le dă un răspuns care nu le este pe plac. În tot cazul, să fie atenţi la diplomaţie.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

La Lei, nişte gesturi, atitudini ale şefilor îi surprind, dar iau atitudine, îşi afirmă libertatea de gândire, lucru care poate să contrarieze nişte parteneri de-ai lor, dar merg înainte.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, răspunsul care vine pe cale oficială de la autorităţi îi surprinde, mai ales dacă nu li se pare rentabil, eficient, logic sau coerent, aşa încât au glas şi îşi spun punctul de vedere.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, pot fi surprinse de partenerul de viaţă sau un colaborator apropiat, o schimbare de dispoziţie căreia trebuie să îi facă faţă, dar nu azi. Zilele viitoare sunt mai potrivite.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

La Scorpioni, la locul de muncă se pot întâmpla tot felul de lucruri şi mai ales din cauza unor colaboratori, aşa încât diplomaţie. Deşi nu prea sunt aspecte de diplomaţie, e bine să se străduiască.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, le lipseşte ceva la locul de muncă, fie o persoană, fie un instrumentar, aşa încât ar fi bine să găsească soluţii fără aceste ajutoare.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, indispoziţii de tot felul, sunt surprinşi şi de oamenii din jur, dar şi viaţa îi ia pe nepregătite prin evenimentele care se întâmplă. Să nu-şi piardă cumpătul, este doar un moment, lucrurile se întâmplă în zilele următoare.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, o indispoziţie în casă sau nu au chef să stea în casă şi parcă ar vrea să se elibereze de ceva. Cel mai bun lucru ar fi să arunce vechiturile.

13 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua poate aduce veşti surprinzătoare, bârfe, indiscreţii, secrete pe care le află, nu toate au legătură cu ei, aşa încât e bine să facă o selecţie şi să-şi vadă de drumul lor.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close