Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. O zi a hărniciei. Astăzi facem tot felul de servicii pentru persoanele dragi, dar ne ocupăm și de sănătatea noastră - aspectele sunt bune.

Horoscop 27 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Cad bani din cer pentru una dintre zodii
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2020   •   09:48

Horoscop Berbec. Trebuie să aibă măsură în tot ce fac, fie că se gândesc mai mult la sănătate și au grijă de ea cu rezultate bune, fie cu munca, mai puțin.

Horoscop Taur. O zi de vacanță și poate chiar ies din localitate și fac un drum lung sau intră în legătură cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult.

Horoscop Gemeni. O zi petrecută mai mult în familie, pot primi musafiri sau e destul de multă agitație în familie, curățenie sau bagaje pentru o viitoare vacanță.

Horoscop Rac. O zi cu drumuri, dar și cu rezolvări diverse care au rămas nerezolvate din urmă. Foarte bună colaborarea cu partenerul de viață.

Horoscop Leu. Pentru Lei, bani, astăzi, din tot felu de organizări pe care le fac. E mai mult o zi a economiei - sunt destul de harnici și profită de această zi mai liberă pentru a-și rezolva lucrurile din urmă.

Horoscop Fecioară. Sunt destul de emotive, ar avea nevoie să-și încarce bateriile și cel mai bine le-ar prinde să ajungă într-un loc special, poate inedit, pe care nu l-au mai vizitat.

Horoscop Balanță. Sunt foarte discrete și rezolvă lucrurile cu tact și cu discreție, dar cel mai bine ar fi să se izoleze un pic de zbuciumul lumii de afară și să-și pună în ordine sufletul.

Horoscop Scorpion. O zi foarte socială, mai ales în prima parte a zilei - pot exista întâlniri, drumuri, discuții foarte incitante. Cu alte cuvinte, se bucură să fie în centrul atenției.

Horoscop Săgetător. Lucrurile trebuie să iasă așa cum doresc ei, pentru că unii mai au de lucru și trebuie să se concentreze și fac tot felul de activități care le pot aduce spor și bani în buzunar, alții sunt prinși încă cu treburile profesionale.

Horoscop Capricorn. O zi care le aduce tot felul de frământări și analize. Se gândesc la viitor, poate se consultă cu o persoană, au timp să-și pună în ordine planurile.

Horoscop Vărsător. Servicii pe care le fac altora, dar și în colaborare cu alții. Cu alte cuvinte, creează o echipă, mai curând, pentru a rezolva niște treburi pe care singuri nu le pot duce la capăt.

Horoscop Pești. Se bazează pe alianțe și asociați. Pot face noi cunoștințe azi dacă participă la o întâlnire cu iz festiv, fie pur și simplu cineva le face un contact important azi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close