Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Cristina Demetrescu. Destinul României, după criza de coronavirus: Ne putem reveni în 2021, Jupiter intră în casa banilor!

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Destinul României, după criza de coronavirus: Ne putem reveni în 2021, Jupiter intră în casa banilor!

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Românii nu se tem doar de îmbolnăvirea cu noul coronavirus, ci și de efectele economice ale acestei crize. Mulți au rămas fără locuri de muncă, sunt în șomaj tehnic în vreme ce prețurile au crescut.

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Destinul României, după criza de coronavirus: Ne putem reveni în 2021, Jupiter intră în casa banilor!
11 Mai 2020   •   10:12

Horoscop cu Cristina Demetrescu. Românii cu idei să profite la maximum

Mirela Voicu a stat de vorbă cu astrologul Cristina Demetrescu, cea care ne spune ce arată astrele cu privire la momentul în care ne vom reveni din punct de vedere economic.

”Această lună nouă cu Uranus aduce lucrurile la un alt nivel. Ne face să ne preocupăm mai mult de banii noștri, de finanțe. Iar aici totul e într-o stare de rearanjare. Unii câștigă mai mult, alții deloc, alții se orientează către alte locuri. Crează foarte multă instabilitate. Nimeni nu poate spune pe această conjunctură astală ce va fi, nici măcar Președintele.

Logic ar fi ca oamenii care au idei să profite la maximum pentru că această perioadă aduce și profituri. Cu siguranță, ne dăm seamă că aceste lucruri se vor schimba. Suntem conștienți că trebuie să economisim.

Lucruruile acum nu stau bine în plan economic. De revenit ne putem reveni din 2021, când intră Jupiter în casa banilor României. Problema e că suntem o țară mult mai vulnerabilî din punct de vedere economic. Deciziile trebuie luate în acest sens. Omul trebuie să înțeleagă ce are de făcut să nu se expună sau să nu-i expună pe ceilalți. În casă ar trebui să stăm până pe 5 iunie, cât destinul e în Rac și ne indică lucrul acesta.

Sunt lucrurui care se verifică din punct de vedere astrologic. S-ar putea ca după 2 iulie, lucrurile să se ducă într-o zonă mai bună în România. Din toamnă, s-ar putea să avem din nou mai multe probleme.”, a spus Crisitna Demetrescu, exclusiv, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close